חוות דעת על מיקום לוגו באתר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל,
העיצוב מהמם!!
יש שם כמה פשלות קטנות בטקסט, שימי לב :)
(כמו: בוא יהיה שותף)

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד.

לדעתי הלוגו לא נראה בכלל לוגואי.
כמה פעמים עליתי וירדתי עד שקלטתי שזה הלוגו.
זה נראה יותר כמו קישור לאנשהו.

כדאי להשקיע בלוגו מעוצב יותר.
משהו רוחבי , ולא גבוה.
שם הארגון צריך להיות יותר גדול ויותר בולט.

• הוסף לסימניות
לא אנחנו עיצבנו את הלוגו, זה לוגו העמותה.
תודה לכולם על העזרה!
האם יש לכם רעיון אחר אולי איך להכניס את הלוגו בצורה יותר טובה חוץ ממה שראיתם?

• הוסף לסימניות
עד ששואלים על הלוגו יש עוד מה לשאול, לדעתי, דברים חשובים יותר.

אקדים שזה יפה מאוד.

אני לא יודע למי זה אמור להישלח, אבל בשניהם מבקשים לי תרומה עוד לפני שאני יודע מי הוא זה ואיזהו ועל מה ולמה..
בנוסף, צריך עריכה לשונית מקצועית, כמו 'לתורמים היקרים שלנו' במקום 'לתורמינו היקרים'.. זה נראה לא טוב.
מצטרף ל חד וחלק לגבי הלוגו עצמו, אם כי כנראה שהלוגו עצמו לא באמת קשור אליך.

לגבי עצם השאלה שלך על המיקום: בהתחשב בנקודה הראשונה שכתבתי אז האופציה הראשונה עדיפה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
השאלה אם את רוצה חוות דעת רק לגבי המיקום של הלוגו, כי אז סקיצה 1 הכי מתאימה
בסה"כ זה עמוד חמוד מאד. העיצוב יפה מאד.

בכל זאת יש כמה דברים שלי אישית מפריעים. סתם לדוגמא המשפט "חלוקת טונות פירות וירקות" לדעתי לא נכון להגיד. או "מחלקים טונות של פירות וירקות" או "חלוקת פירות וירקות". המילה "טונות" קצת צורמת. זה יותר מדי לדחוף.

יש שני סקשנים שיש בהם מצגת רצה. זה מאד מטריד ששני סקשנים זזים ביחד וצמודים אחד לשני. הייתי מפרידה ביניהם עם הסקשן של הפראלאקס.
כי זה יוצר מדי תנועה בעיניים.
למטה יש סקשן שפתאום הוא לכל רוחב המסך, חורג מהגריד.
אם זה היה רק תמונה כמו בפרלקס אז זה בסדר אבל כשטקסט חורג מהגריד רק במקום אחד זה נראה כמו טעות.

בהצלחה רבה רבה.
סה"כ עבודה טובה.

• הוסף לסימניות
היי יעל,

ברור שלוגו מקומו בראש העמוד,
ממש כמו ששלט החנות מקומו בכניסה לחנות.

מה שכן - כל ה Header גבוה בגלל הלוגו, ורוב התוכן נדחף למטה,
מקובל שעושים גירסת לוגו אחרת בתאמה לפלטפורמות השונות - פרינט / ווב / מובייל / וכדו'.

כך שהייתי ממליצה לך לשקול את אחת / כל האפשרויות הבאות:
- להקטין את הלוגו
- למקם את העיגול עם התמונה מצד ימין לטקסט, וליישר את הטקסט לימין.

בהצלחה רבה,

אסתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה