חוות דעת על מצלמת וידאו Panasonic HDC-TM900

• פותח הנושא lyzer
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהוא מכיר את המצלמה הזו ? יש לי JVC Everio GZ-HD520 שווה לשדרג לפנסוניק ? או שההבדל לא משמעותי
(למיטב הבנתי ההבדל בינהם שלפנסוניק שלוש חישנים, וכל חישן קצת גדול יותר. השאלה אם רואים בברור את ההבדלים ששוה להשקיע ולקנות את הפנסוניק)

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת לגבי המצלמה הזו. הדגמים היותר ישנים של פנסוניק עם ה3CCD
היו ם איכות צילום מרהיבה.
בחול זה עולה הרבה יותר זול מהארץ.

• הוסף לסימניות
זה ,עם 3 mos . בארץ מצאתי את זה באזור ה4000 שח .ובאמזון ראיתי את זה ב800 דולר שזה בערך 2800 שח סתם שאלה אין בעיה עם המתח של החשמל אם מביאים את זה מארה"ב

• הוסף לסימניות
שאלתי משהו בארץ שנסע לשם איך הוא הטעין את המצלמה והוא אמר לי שלא היתה שום בעיה

• הוסף לסימניות
להטעין שם זה פחות בעיה שם המתח יותר נמוך השאלה מה קורה כשאתה מביא משם שזה מיועד למתח של 110 ואתה מכניס אותו פה לשקע של 220

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיש לו את המצלמה הזו ויכול לתת חוות דעת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lyzer;616812:
זה ,עם 3 mos . בארץ מצאתי את זה באזור ה4000 שח .ובאמזון ראיתי את זה ב800 דולר שזה בערך 2800 שח סתם שאלה אין בעיה עם המתח של החשמל אם מביאים את זה מארה"ב
המתח של החשמל זה הבעיה האחרונה. אפשר בכמה שקלים להביא מתאם.
הבעיה בקניית מצלמה מארה"ב היא שיטת השידור (ntsc), זו שיטה בעלת ייצור זולה יותר ולכן ההפרש במחיר גבוה.

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות באירופה?

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות בכל מקום זול שמוכר מצלמות PAL

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;622074:
יש מישהו שיש לו את המצלמה הזו ויכול לתת חוות דעת?

יש לי את המצלמה הזו והיא מומלצת מאד!!!
יש לי אמנם HS700 אך ההבדל היחיד בין ה700 ל900
זה תוספת אפשרות להרכבת עדשה שמצלמת 3D

• הוסף לסימניות
לי יש את ה SD700, ואני מאד מרוצה ממנה, למה שאני צריך אותה.
בתנאי חשכה, היא לא מתמודדת הכי טוב. אבל אם יש תאורה טובה, היא נותנת תוצאות פנטסטיות.

• הוסף לסימניות
HDC-TM900 מה פרוש הTM?

• הוסף לסימניות
TM = טוב מאוד.
:)
זה שם הדגם, למה זה משנה?

• הוסף לסימניות
לדעת שהדגם הזה לא נופל מדגמים אחרים שלא זכו לתוספת TM או להיפך

• הוסף לסימניות
הדגמים בסדרה:
TM900 SD900 HS900
ההבדלים היחידים ביניהם- מדיית ההקלטה
כרטיס זכרון/ הרדיסק...

• הוסף לסימניות
TM - Twin Memory
שני התקני זיכרון: זיכרון פלאש פנימי של 32GB וכרטיס זיכרון, בכל גודל שתאפשר טכנולוגיית SDXC.

יש לי אותה, אבל מכיוון שזו מצלמת הווידאו הראשונה שלי, לא נראה לי שאני יכול לעזור עם השוואה למצלמות אחרות.

• הוסף לסימניות
שימו לה המצלמה מצלמת רק בהגדרת מסך רחב ולא 3 על 4
משהו מכיר מצלמה מאותה סדרה או עם אותן פונקציות שכן מצלמת מסך 3 על 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה