חוות דעת על משאבת חלב של אמדה-ameda יחסית למדלה

• הוסף לסימניות
במאוחדת מצעים לי משאבת חלב של אמדה שאחרי ההנחה של 80 אחוז של מאוחדת שיא משאבה דו צדדית עולה בערך 130 שקל כשלפני ההנחה היא עולה 850 בערך הם טוענים שזה שווה למדלה האם זה נכון ומה חוות דעתכם כללית על המשאבה של אמדה?

• הוסף לסימניות
לי יש אמדה שלקחתי ממגן לחול אבל זה משהו מאוד מסיבי. שעולה נראה לי 3000 ש"ח והיא פשוט מדהימה!

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה על אמדה או מדלה... היום יש את הדו צדדית של לנסינו והיא מדהימה!!
היה לי בעבר סווינג מקסי של מדלה, אבל לנסינו בהרבה יותר חזקה. דרך אגב משהו חשוב לבדוק כשקונים משאבה זה השירות לקוחות, יצא לי לדבר עם לנסינו כמה פעמים והם עונים ישר ועזרו לי מאוד מהר.

• הוסף לסימניות
משאבה מעולה, לטעמי.
ניסיתי את המדלה והייתי מרוצה יותר מהאמדה. קטנה, קומפקטית ועובדת כמו שצריך. והמחיר הזה ממש שווה.

• הוסף לסימניות
במחיר הזה? שווה לגמרי.
לא ניסתי את מדלה. מרוצה מאוד מהאמדה.

• הוסף לסימניות
@ארבע
@שיר770

אני רוצה עכשיו לקנות את האמדה mya joy
אני צריכה לדעת האם זה נטען, ?
מה שידוע לי שזה עובד גם על בטריות - השאלה האם הבטריות נטענות או שצריך כל פעם להחליף בטריות.

או שאין לכם בכלל את הדגם הזה ?

• הוסף לסימניות
לי יש אמדה, וממש לא הייתי מרוצה

• הוסף לסימניות
@ארבע
@שיר770

מה שידוע לי שזה עובד גם על בטריות - השאלה האם הבטריות נטענות או שצריך כל פעם להחליף בטריות.

• פועלת בעזרת חשמל או 4 סוללות AA
זה לא נטען,
או בחיבור לחשמל או עם ארבעה בטריות מוטענות מראש

• הוסף לסימניות
אין לי את הדגם הזה
ובכלל כששאלתי את המשאבה מגמח והייתי מרוצה מאד - שימשה אותי לתאומים, בהמשך קניתי אחת כזו מדגם קצת שונה - היתה מעולה, בהמשך השאלתי אותה לאחרות והן לא היו מרוצות ממנה.

• הוסף לסימניות
@ארבע
@שיר770

אין לי את הדגם הזה
הדגם שלי היום ענתיקה.

• הוסף לסימניות
מישהי השתמשה בדגם הזה ? ממליצות?
אני מתלבטת בינה לבין הארדו אליסיה

• הוסף לסימניות
הייתי מאוד מרוצה מאמדה מיה גוי (ויש לי נסיון עם אחרות...)
אבל יש היום ככ הרבה סוגים של מתלבשות, למה לא לברר עליהן, עולם אחר לגמרי מבחינת נוחות

• הוסף לסימניות
הייתי מאוד מרוצה מאמדה מיה גוי (ויש לי נסיון עם אחרות...)
אבל יש היום ככ הרבה סוגים של מתלבשות, למה לא לברר עליהן, עולם אחר לגמרי מבחינת נוחות
מתלבשות לא מתאימות לכולן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה