זה שאפשר להשיג יותר טוב זה לא אומר שזה לא טוב.אני מבינה לא ריביות טובות במיוחד?
רכישה??שלום,
אודה לחוות דעת על המשכנתא המצו"ב,
יש מקום לשיפור? איך הריביות?
תודה !!
צפה בקובץ המצורף 1845122
שכחתי לציין שיפוצים דרגה שניה.רכישה??
קצת נתונים
גם אם זה דיפוצים דרגה שניה לא הגעתי לקו התחתון?זה שאפשר להשיג יותר טוב זה לא אומר שזה לא טוב.
בסוף זו משכנתא לשיפוצים והבנק מתמחר אותה בהתאם.
אבל זה נכון שעוד לא הגעת לקו האדום התחתון
לא באמת אבל הבנק לא באמת יודע את זה.. (נראלי), לא?קודם כל זה הרבה יותר מציאותי.
חוץ מזה. .שיפוצים אמיתי או לא
זה משנה. כי בשיפוצים חצי מהכסף מגיע בהתחלה, ועוד חצי לאחר השיפוץ והערכת שמאי...מה זה משנה?
מהבחינה הזו אין בעיהזה משנה. כי בשיפוצים חצי מהכסף מגיע בהתחלה, ועוד חצי לאחר השיפוץ והערכת שמאי...
כך שאם לא יהיה שיפוץ אמיתי תקבלו רק חצי מהכסף.
(כך הסבירו לי פעם. אין אחריות).
תודה, אני מבינה שזה לא ריביות פצצה.כשזה לא אמיתי זה מורכבות מכמה בחינות.
זה כל מקרה לגופו. יש מקרים שזה ריביות פצצה קח ותלך.
זה בטוח טוב לריביות שיפוץ.
הכל בסדר, היועץ שלי יודע שאני בודקת את ההצעה,אני יכתוב את זה אחת ולתמיד.
מעבר לעניין שלדעתי ממש לא נכון להכנס לעבודה של יועץ אחר בתיק. גם כי אתה לא יודע את כל המורכבויות בתיק. ויכול להיות מלא דברים.
גם העניין של אמון מול היועץ. לקחתם מישהו. מקווה שזה הגיע בהמלצות. אם תתחילו לברר על כל דבר מתחת לאפו של היועץ. זה לא מקצועי מהסיבה הפשוטה שאתם לא יודעים על המורכבויות בתיק.
בפרט בשיפוצים לא אמיתיים זה יכול להיות הרבה דברים. ככה שאם הצלחתי פעם להביא 0.1-0.2 זה כל כך לא קשור לתיק אחר של שיפוצים. אי אפשר להשוות.
זה הצעה מצוינת.
לא חכמה להביא דוגמא למשל משיפוצים אמיתיים. ממש לא.
למשל השגתי ליועץ שיפוצים של 650 אלף שקל על דירה של 54 מטר. זה משוגע לגמרי מבחינת המערכת. צריך לסדר לא מעט דברים ..
הריביות שם יהיו יותר יקרות. הרווח הגדול שזה עדיין ריביות דיור. ( אגב אפשר תמיד למחזר לכל בנק אחרי זה כדיור רגיל ממש)
טוב חפרתייי
הסברתי רק את העובדה. שבהתחיעצות עם אחרים. אחרים לא מודעים לכל עניני המורכבות שזה אפילו את לא יודעת אולי.הכל בסדר, היועץ שלי יודע שאני בודקת את ההצעה,
ממש לא מתחת לאפו..
אמרתי לו שאני משלמת הרבה ולכן רוצה לדעת שקבלתי את המקסימום, לגיטימי וזכותי.
אודה לעוד חוו"ד
לשיפוצים דרגה דניה - ריביות מעולות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים