התייעצות חוות דעת על ספה פינתית

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו נסיון עם הספה הזו נשמח לשמוע לטוב או למוטב
איך היא מבחינת נוחות, איכות וכל מה שצריך לדעת עליה
תודה
ספה.jpg

• הוסף לסימניות
קופץ על המודעה..
אם מישהו מוכר או יודע על פינתית יד שניה במצב מצוין מעור עדיפות לאפור אשמח שיעדכן תודה מראש

• הוסף לסימניות
קופץ על המודעה..
אם מישהו מוכר או יודע על פינתית יד שניה במצב מצוין מעור עדיפות לאפור אשמח שיעדכן תודה מראש
למה לקפוץ על המודעה ולא לפתוח אשכול חדש?
סתם להסיט את ההודעה הפותחת? לא מבין.

• הוסף לסימניות
ריפוד דמוי עור - שימו לב!
לדעתי, לא מומלץ בכלל
אנחנו קנינו ספה מבד חזק שלא נקרע, אבל נושם ונעים למגע.
והיא נוחה הרבה יותר מעור אמיתי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ממליצה לא לקנות ספה דמוי עור.
חבל, אחרי תקופה זה נהרס - מניסיון במשפחה שאוד שומרת על הרהיטים, ואין ילדים קטנים שקופצים והורסים.
לדעתי מומלץ יותר בד, יש מהממות ואפשר לנקות בקלות.
אם לא בד, עדיף ללכת על עור אמיתי שעולה בהתאם.

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו נסיון עם הספה הזו נשמח לשמוע לטוב או למוטב
איך היא מבחינת נוחות, איכות וכל מה שצריך לדעת עליה
תודה
אני קניתי לפני כשבועיים
נוחה מאוד עושה רושם מצוין אבל כמו כל דבר ימים יגידו ..
האפור במציאות כהה יותר

• הוסף לסימניות
בד הרבה פחות פרקטי בנקיון אין מה להשוות בכלל
אולי יותר נח אבל לא שווה לי את זה
יש את אותו הדגם בבד -

רק תבדקו טוב אם החברה וביום שמגיע שאכן מדובר בבד. עלולים להיות בלבולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני לא בטוח שכולם צופים בנושא אז אני מניח קישור פה אבל אשמח לשרשור שם כדי שלא יהיה כפילות
שתפו ותהנו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה