כללי חוות דעת על עטיפה לדיסק

• הוסף לסימניות
לידיעתכם, העבודה כבר מודפסת.:)

אשמח לקבל מחמאות, וכמובן הערות להבא.

תודה.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה!

ללא התמונה שלו זה היה עוד יותר מקסים :)

את המילים והערב נא הייתי יותר מדגישה

• הוסף לסימניות
מאד יפה וסולידי. קצת יורת רווח בין 'והערב' ל'נא'.

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
הו' יותר מדי דומה לספרה 1 ולכן אולי לא הייתי מדגישה אותה, או משנה את הפונט שיראה ו'
וכן המוזייקה ברקע קצת מיושנת, אולי תנסי טקסטורה אחרת.
(מתנצלת על ההערות)
אבל בסך הכללי נהנתי מאד מהעבודה
(יש קצת בעיה של גניזה ...)

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
עבודה טובה,
הפריע לי שהראש של החזן כאילו נמוג בתוך הרקע.והרקע חד ולא מעורפל.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, לא נראה לי שיש בעיה בגניזה בגלל שאין אף פסוק במלואו (אם כן אז בעיה).
הוא"ו של והערב נראה כמו אחד, אבל ... אם זה הדיסק הראשון שלו אז יתכן שנוכל להשאיר אותו ככה.
ואולי להקטין הראש שלו, שזה לא מסמל לחזנות (לא לבוש כובע וכו' של חזנים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המהודר;56263:
עבודה יפה, לא נראה לי שיש בעיה בגניזה בגלל שאין אף פסוק במלואו (אם כן אז בעיה).

שמעתי פעם שיש להקפיד על גניזה
אם כתובות 3 מילים רצופות של פסוק באותה שורה

• הוסף לסימניות
יפה
קרייזי צודק בהחלט, יש בעי' וצריכים להתייעץ עם רב, ואפי' אם יתיר, המפיקים יקבלו על הראש מהמחמירים האלו = לא שוה.

• הוסף לסימניות
נפלא.
רעיון וביצוע יפה.
למזג גם את הרקע מאחרי הפנים.
עדיף קצת לרטש את הפנים ולהחליק מעט.

• הוסף לסימניות
גם ה"ו" של והערב משי עב, תנסה לשנותו לדק כמו של המילה "נא".

• הוסף לסימניות
יש קצת בעיה, לטעמי, שזה לא משדר חזנות באופן מיידי, צריך להסתכל בעטיפות לדיסקי חזנות לראות כיצד לבצע כדי שיזהו מיד שזה חזנות ולא שירה, אולי כמו שאמרו תמונה עם כובע חזני, ובכלל נדמה לי שחזנות הולך עם סגנון הרבה יותר כבד של עיטורים ויותר מלכות'דיק

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. חבל שהחזן רוצה את תמונתו שם. היה באמת יותר יפה בלעדיו

אגב, שמעתי שיש בעיות גניזה באותיות האלה. זו עלולה להיות בעיה. כדאי לברר עם מישהו מוסמך [פעם עשיתי הזמנה עם האיותיות האלה, ורב אמר לי מהר להחליף בגלל בעיות גניזה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה