דרוש מידע חוות דעת על עיצוב לוגו למעון

• הוסף לסימניות
נשמח לחוות דעת על עיצוב לוגו למעון
מה הכי מושך ומתאים למעון
תודה מראש

Beige Simple Illustrative  Toys Kids Store Logo (1).jpg

• הוסף לסימניות
אחד לפי דעתי הכי לא יפה
שלוש יהיה לך יותר אפשרויות לשחק איתו במעון עמהו - יהיה לו יותר דומיננטיות
ושתיים קצת אנמי
בהצללחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלוש הכי מזכיר מעון..
אבל בגדול לא הייתי בוחרת גם בו..

• הוסף לסימניות
הכיוון נכון,
קחי את המוטיבים בלוגו 3 - כדור פורח והבתים ותפרקי אותם ללפחות 3 לוגואים.
אותו צבע רק תחזקי את הגוון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
2

• הוסף לסימניות
הצבעים ב3 הכי מתאימים למעון, אבל פחות הייתי שמה פנינים, זה כלתי מדי...
וכן הייתי מציעה לשנות את הפונטים כי הם קצת מיושנים.

• הוסף לסימניות
נשמח לחוות דעת על עיצוב לוגו למעון
מה הכי מושך ומתאים למעון
תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 1960304
1 ו-3 פחות עונים על ההגדרה של "לוגו". לא מצליחה לראות איך תשלבו את זה בבלאנקים, בנגטיב וכדו' ושישאר קריא. ובלי להכנס לנקודה שהאלמנטים והפונטים מיושנים ממש...
הייתי ממליצה לפנות לגרפיקאית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה