כללי חוות דעת - פלייר מתקפל ל- 3

• הוסף לסימניות
האם אני צודקת שכל הכנפיים יכולות להיות שוות, או שיש איזה כמה מילימטרים הבדל בין כנפיים חיצוניות ופנימי?

את הכתוב הפנימי עוד לא הכנסתי היות ואין לי אותו. אני גם לא סגורה על פונטים. אשמח לשמוע את דעתכם [לא מחמאות, חוות דעת ועזרה]

קבצים מצורפים

• brochure.jpg
    KB 221.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בגדול זה מאד נחמד לא כ"כ התעמקתי
אבל בכל עבודה ובמיוחד בפרוספקט שנפתח חשוב שיהיה המשכיות שהעיטור ימשיך בצורה ישירה לכל העמודים
תנסי...

• הוסף לסימניות
אני מאד אהבתי, הייתי הולכת על הפונט של "יש תקווה" לכל המלל הקטן.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,כיוון טוב.
תעדני קצת את הצל של הלוגו והכיתוב, שהמילים לא תרחפנה מידי.

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה בהחלט,
הדרך המהירה...- יש להגדיל
הרב..- אין צורך בהצללה, ובטח לא בצורה שהיא כרגע
תעדכני אותנו בהמשך העבודה, מעניין

• הוסף לסימניות
שחכתי, לגבי גודל הכנפיים, הכנף הפנימי- צריך להיות קטן יותר מכמה מילמטרים (2-4 מ"מ), משום שהנייר והיקפול תופסים מקום, ולכן אין לחשב את כל הכנפיים באותו גודל!

• הוסף לסימניות
משדר את המסר

אני מאוד אהבתי, ו.. ההערות של קודמי אכן נכונות.
שיהיה בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נכון. אני גם עושה 2 מ"מ פחות כדי שייצא בול. מקסימום תדפיסי בבית גרסת ניסיון לבדוק שהכל 100%.

הרעיון טוב מאוד.ההמשכיות יפה מאוד.

את המילים הדרך המהירה וכו' הייתי מגדילה טיפה וממרכזת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תענוג לקבל
כל כך הרבה הערות עניניות ומועילות. העבודה באמת שוה את כל התשבחות. מאד מאד יפה - העיצוב, הצבעים והגרפיקה. מענין מה יצא בסוף...

• הוסף לסימניות
יש פה מדריך מעולה לקיפולי פרוספקטים שמישו העלה לפני זמן רב (אני לא זוכרת מי אז תסלחולי שלא כתבתי קרדיט)

הנה זה
מקווה שתעזרי:
צפה בקובץ המצורף 3689

קבצים מצורפים

• Gate%20Fold[1].pdf
    KB 47.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד, עיצוב מדהים.
אני הייתי מבהירה קצת את הרקע (ענין של טעם)

• הוסף לסימניות
כן עדן, אנחנו באמת מבהירים את הרקע, לפי בקשת הלקוח [אם כי אני אישית אוהבת צבעים טיפה יותר כהים].
שוקולטה, המון תודות. זה לקיפולי 4 כנפיים. תמיד טוב לשמור כזה דבר. נראה לי שאעשה הכל סימטרי, רק לפנימי אוריד 2 מ"מ

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
המילים מלמעלה הייתי עושה על רקע כחול בהיר, ולא אדום כהה.
שגם יתן תחושה של רוגע בשעת הקריאה.

• הוסף לסימניות
גינגית, עבודה יפה מאד מאד
קצת הייתי מבהירה את הצבעים
ולא בטוח שהייתי משאירה לבן
והכנף האחרונה צריכה להיות קצרה ב2-3 מ"מ

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה מאד!
אם הקיפולים הם בצורת אקורדיון - אפשר להשאיר את כל העמודות באותו גודל.
רק במקרה שיש קיפול פנימי - תורידי 2 מ"מ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה