כללי חוות דעת - תעודה לתורם

• הוסף לסימניות
כהמשך למודעה קודם - תעודה לתורמים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
הייתי משנה את צבע העמודים לצבע שישתלב עם שאר התעודה.
חוצמיזה-
מקסים.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומכובד, הייתי מורידה את העמודים, זה יותר מדי ולא נראה קשור כ"כ...

• הוסף לסימניות
לא נעים לי כבר להעיר, אבל למה הרווחים ה ע צ ו מ י ם בין מילה למילה ובעיקר בין שורה לשורה.
גם לדעתי העמודים בצד מיותרים.

• הוסף לסימניות
יפה
made in prog

העמודים קצת לא קשורים בפרט לא בצבע

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר להוסיף ולשפר עם העיטור ששמתם בהודעה המתוקנת לבקשה לתרומה על חשמל,
זה יוסיף ענין, כמובן בטעם ובגבול

• הוסף לסימניות
הווילונות יפים מאד, העמודים לא קשורים בצבע כפי שכבר כתבו - אולי תחפש עמודים בגלריית התמונות ותנסה לשלב אותם.
אולי כדאי לעלות את הוילון למעלה יותר ולהשאיר יותר מרווח לכתיבת הטקסט ואז לשחק איתו מעט .
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה על הגסות, אבל הכל צריך תיקון........
גם הוילונות, גם העמודים וגם הטקסט

• הוסף לסימניות
יפה. הייתי ממליץ רקע צהוב בהיר במקום הבורדו הבהיר.

• הוסף לסימניות
יפה, אבל מה שבמחשב נראה חי ומדהים בהדפסה זה משעמם ותופס הרבה שטח.
מה שאני מתכוון זה שהשער והוילונות זה חצי מהדף ובהדפסה זה הרבה פחות יפה והכיתוב 'נעלם' בכל הדף. לצמצם עיטורים ולהגדיל את הטקסט. זה מה שצריך בתעודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה