כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת על העבודה המצורפת,
הפנים טושטשו - בכדי לשמור על פרטיות.
בתודה מראש

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 309.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ההדבקה של הילדים טובה וכן הגזירה ממש מדויקת אם כי חסר לי הקו של השולחן
הטקסט יותר בולט מהכתרת, צריך להגדיל את הפונט אולי לעשות אותו בשתי שורות.
את הצבע של העיטורים כדאי לשנות לגוון אחר.
לגבי הספר תורה, עדיף שזו תיהיה תמונה אמיתית כי הוא זר כאן.
מפריע לי שהבסיס של העמוד נראה כאילו עומד על השולחן של הילדים, אפשר לנסות להוריד אותו כלפי מטה שלא יראו את הבסיס שלו.
העיטורים שבצד ימין למעלה ובצד שמאל חתוכים בקו ישר-צריך לתקן.

שיהיה בהצלחה,
תעלי לאחר התיקונים...

ד.א. באיזה גודל זה אמור להיות מודפס?

• הוסף לסימניות
התחלה יפה!

דרוש המון פיתוח.
א. הילדים גזורים למטה. וזה מוריד מהטבעיות, את חייבת לשים שולחן או להכהות את הרקע בקו ישר ממקום החיתוך עד למטה.
ב. באותו נושא - העיטורים למעלה ג"כ חתוכים. תמחקי את רק את העיגולים שחתוכים.
ג. לדעתי אפשר להוריד קצת מהעיטורים בצידי העמוד (אפשר לותר עליהם). או להוריד את ההילה שיש מסביבו
ד. השילוב של הצבעים פה לא כ"כ טוב: אדום תכלת וחום - לא משתלב טוב בעין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העצות והעזרה, אני אתקן ואעלה שוב לאחר התיקון.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה הספרים של הילדים מרחפים באוויר?

אגב, ניחשתי נכון שזה נעשה ב Photodraw?

• הוסף לסימניות
יפה, אך כנ"ל צריך להיות קו מפריד בין הרקע שיהיה שולחן, ונראה לי גם שעדיף שהעיטור שבאדום יהיה בצבע אחר כמו למשל אחד הצבעים מימין .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מסכמיה עם ההערות שלפני, ובנוסף, יש לשים לב: הטקסט מתוח לגובה (גם הכותרת וגם המלל)

עם תמונת הילדים הימנית נראית מתוחה מעט.

חוק בל יעבור: לא משנים פרופורציה של דמויות מצולמות!
(כמעט אמרתי כל תמונה מצולמת, אך ניתן להוציא מכלל זה כמה תמונות נוף או רקעים מצולמים, שלעיתים ניתן לשנות פרופוציות במידה קלה, מבלי שזה יצרום).

הערה נוספת:
ה"שולחן" של הילדים מימין ומשמאל אינו בגובה זהה.

• הוסף לסימניות
לאחר תיקון

חשוב לי לקבל את חוות דעתכם, בתודה מראש...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 284 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יותר טוב
עדיין הילדים מימין נראים מתוחים בחוסר פרופורציה
והספר תורה - עדיף שיהיה תמונה, או שגם העמוד יהיה איור
בכללי יפה מאד!

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב!

אבל עכשיו זה מידי כהה. את הכיתוב למעלה הייתי ממליצה להחליף לזהב. (להלן הסבר איך עושים את זה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=3418&highlight=%E0%E5%FA%E9%E5%FA+%E6%E4%E1 )

והעיטורים סביב העמוד - הם מיותרים ממש.
כמו"כ, ברקע אפשר לשים איזשהי טקסטורה מעניינת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן, יש מידי הרבה עיטורים
קחי סוג אחד וחזרי עליו מעט פעמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה