כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
באופן כללי לא נראה לי כדאי להתפס להגדרות כשמדובר בגרפיקה, פשוט לדעת שיש סוג לוגואים שתמונה יכולה דווקא לשרת את המטרה.

• הוסף לסימניות
אני, כמובן, מסכים עם אסתי.

פשוט וברור שלוגו שמיועד להופיע בראש הפקסים ונייר המכתבים של החברה, ובעיקר על הקרטונים ומוצרי החברה - לא יוכל להיראות בצורה מיטבית כאשר הוא מורכב מתמונה. לכן, אם תשים לב, רוב הלוגואים שהבאת כהוכחה הם של חברות סרטים ומדיה, שמשתמשים בלוגו בסביבת עבודה ממוחשבת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;266411:
אני, כמובן, מסכים עם אסתי.

פשוט וברור שלוגו שמיועד להופיע בראש הפקסים ונייר המכתבים של החברה, ובעיקר על הקרטונים ומוצרי החברה - לא יוכל להיראות בצורה מיטבית כאשר הוא מורכב מתמונה. לכן, אם תשים לב, רוב הלוגואים שהבאת כהוכחה הם של חברות סרטים ומדיה, שמשתמשים בלוגו בסביבת עבודה ממוחשבת.

בהצלחה.

הוא אשר אמרתי, אפשר ליצור גרסת צבע אחד גם ללוגו כזה.

על ה"קרטונים" והפקסים תשים את זה:
צפה בקובץ המצורף 40272

כנ"ל ברור שאפשר ליצור גירסת צבע אחד לטיפה הנופלת למים.

התפיסה המקובעת שלוגו לא יכול להכיל תמונה היא מופרכת מיסודה.

קבצים מצורפים

• uni.jpg
    KB 31.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אתה צודק בדוגמאות שהבאת (חוץ מהמים)
לגבי לוגואים שמיועדים לצפיה במסך.

מצד שני, לוגו שמיועד למדיה מודפסת, מה שהמקרה כאן, לא יכול להיות תמונה.
אני חושבת שאתה מבין את ההבדל.

ואני גם בהחלט חושבת שאדם שעבר את כל המסלול המפרך ורב השנים כגרפיקאי, והגיע לעצב לוגו ל-MGM הוא לא בדיוק המשתתף הסטנדרטי פה בפורום...

בקיצור, בנאדם שעושה את צעדיו הראשונים בעיצוב, עדיף שיהיו לו כללים ברורים, ואחרי שהם יהיו מספיק ברורים הוא יגלה שיש בכל כלל יוצאים מן הכלל (מן הסתם, כי ככה זה בחיים).

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור לי למה יש דברים שמותר לגרפיקאי של MGM לעשות, אבל לי אסור?

לא משנה, הדיון הזה מיצה את עצמו.

נוכחתי לדעת שיש סוג של קוצנזוס פה בנוגע לנושא הזה.
אני אישית חושב אחרת. זכותי.

לדעתי, כל זמן שהלוגו, כיחידה שמורכבת מסך כל חלקיה, משדר בצורה יעילה את הערכים שהוא אמור לייצג, ובמקביל הוא מספיק קליט וקל לזיהוי. עשינו את העבודה.

כמובן שראוי לתת את הדעת על עניינים טכניים כגון התאמה לדפוס ולשחור/לבן.
אבל זה שיקול משני וכפי שהראיתי בדוגמה של יוניברסל, ממש לא מסובך להתאים לוגו למטרות האלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה