כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
האמת שקצת התביישתי.
כי זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום,ומכמה סיורים ראשוניים פה נותר בי הרושם החזק שכולם פה חבר'ה מקצוענים אמיתיים ומי אני שאתחוב ראשי בין חבורה כזאת של מנוסים.
אז אסביר את הענין בקצרה-באמת שאני רק מתחיל ואני עדין רחוק מרמה באמת גבוהה,והגם שעוד לא רכשתי את הכלים למעצב הגרפי(פונטים וכד') ורק לא מזמן התחלתי את הקורס בפרוג(מחכים לפורום סגור משלנו כדי שלא נציק לגדולים).
אבל פגשתי חבר מהצבא והסברתי לו גם את כל הנ"ל-וענה לי כך "מה שלא תעשה,תביא.אל תדאג".אז זה מה שהצלחתי להביא לו-בפונטים חינמיים וב-138 עמודים מתוך 392(עד לשם הצלחתי להגיע בשלב זה) של הספר הבהיר והיעיל של חיים בניסיטי "איך לעצב לוגו מנצח"(איני מכיר את המחבר אישית אבל לעניות דעתי צריך להכיר טובה למחבר על שהוציא כזה ספר בעברית).
והנה - כך זה נראה.מקוה שזה יעשה משהו חיובי.

• הוסף לסימניות
כהתחלה זה ממש טוב......
בהמשך כשתלמדו טיפוגרפיה תבינו יותר מה להועיל בטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמעון יואל;n5002453:
כהתחלה זה ממש טוב......
בהמשך כשתלמדו טיפוגרפיה תבינו יותר מה להועיל בטקסט.

מצטרף

• הוסף לסימניות
תודה על הפירגון. אכן כך למדתי,שלטיפוגרפיה משקל מכריע.
אני מקוה לעשות הרבה טעויות וללמוד מהן(!),ובעז"ה לצבור עוד ועוד נסיון.
שוב תודה,יצאתי מחוזק :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה