כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
עיצבתי פה מודעת פירסום ורציתי לשמוע הערות על העיצוב.

תודה רבה א חלום.jpg

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
האמת שאני לא מבינה אידיש ככה שלא הבנתי על מה ולמי הפרסומת...;)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד, נקיה ומושכת.
אבל הייתי צריכה לשכנע את עצמי שאני מבינה את מה שאני קוראת ושהמודעה היא לא לגבי איזשהו יועץ השקעות או מתווך...

• הוסף לסימניות
מודעה מסודרת ויפה.
יש יותר מדאי בתים ואיך זה מסתדר עם הנושא.
ג"כ כדי לחיות חיים 'מלאים' לא צריך ללכת לנופש...

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!
בחירת פונטים מעולה. צבעוניות מכובדת ויציבה.

לוותר על הבתים הוקטורים למעלה,
גם כך המודעה כבר עמוסה יחסית. למרות שהצלחת לשמור על תחושת "אוויר".
זה גם יפתור את אווירת הנדל"ן ש-@מלכי ר ציינה.

בתמונה, חשוב לתת צל לבית כמו לעצים.
ועדיף להחליף בכלל לבית יותר ריאליסטי, אבל לא קריטי :)

עוד שני נקודות קטנטנות, משהו בסוגרים של ה(cbt) לא טוב,
ולמספר טלפון מתחת לשם לתת יישור שמאל.

ואני כן דוברת אידיש.

• הוסף לסימניות
ספעציעל שיין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה