כללי חוות דעת

איך אפשר להקטין ללוגו על תמונה

• עצה מהמומחים

הצבעות: 11 91.7%
  • עזרה

הצבעות: 2 16.7%

• סה"כ מצביעים
    12
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת ללוגו לצלמת גם אשמח לעצות לשיפר וכו'

קבצים מצורפים

• לוגו.pdf
    KB 765.7 · צפיות: 145
  • הוסף לסימניות
שאלת הכוונה,
אם מישהו יאמר לכם: אני מכיר כמה צלמות, מדוע שאפנה אליכם ?
מה תהיה התשובה ?

תמצאו את הסיבה הייחודית שיבחרו בכם (חוץ מהמחיר הזול) ,
ואח"כ לחשוב איך לבטא זאת בלוגו \ בשם \ בסלוגן

• הוסף לסימניות
כדאי לך להעלות את זה כתמונה, ככה יותר ייראו.

ובעייני זה עדיין לא מספיק ללוגו. זו תמונה חמודה. לוגו צריך להיות יותר מעוצב. לבטא משהו מסוים. אולי להשראה תנסו לראות לוגואים של צלמות כאן באתר וברשת.

• הוסף לסימניות
לוגו.jpg

• הוסף לסימניות
1. המצלמה הזו לא מתאימה ללוגו, לענ"ד.
אם את רוצה משהו שיזכיר מצלמה נסי ליצור משהו מינימליסתי שישב לך טוב עם האותיות.

2. יש פה ערבוב פונטים. וצריך גם ליצור איזושהי טיפוגרפיה נעימה לעין.

המון הצלחות.

• הוסף לסימניות
לוגו אמור להיות מנימליסטי הכי שאפשר.....
כמו"כ, שישדר את מה שהיא רוצה להעביר ללקוח..
למה שיבחר בה ולא בצלמת אחרת?...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צלמת למה?
אירועים / סטודיו ילדים וכו צריך להתמקד..

• הוסף לסימניות
לוגו אמור להיות סמליל מנימלסטי המשקף את העסק, כרגע זה ממש לא נראה משהו מקצועי..
לדעתי בשביל להבין יותר איך זה אמור להראות תסתכלי בפורום צלמות על הלוגואים שם רק כדי לקבל כיוונים ללוגו נכון.
דבר נוסף יש את הענין של בידול, במה הצלמת מתמחה בצילום אוכל? ילדים? חוץ? וכו' - זה גם אמור להתבטא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי הייתי מורידה את המילה צלמת".
מגדילה את המילה sari" ומסדרת בצורה יפה וטיפוגרפית יותר.
הייתי מורידה חלקים מהמצלמה, יש יותר מידי פרטים על גבי המצלמה. לוגו צריך להיות פשוט לא מתאמץ בלי יותר מידי פרטים. בנוסף אולי הייתי מחפשת פונט אחד אחיד גם לעברית וגם לאנגלית (כן יש דבר כזה).בסלוגן הייתי מוסיפה משהו יותר ממקד לגבי העסק של הצלם במה הוא עוסק בופן ספציפי יש הרבה.

• הוסף לסימניות
לא חייבים להתחיל עם לוגו,
תמונה איכותית וייחודית שלכם תאמר ללקוח הרבה יותר.
הסלוגן
להנציח את הרגעים הקסומים - הוא חזק !

• הוסף לסימניות
לא חייבים להתחיל עם לוגו,
תמונה איכותית וייחודית שלכם תאמר ללקוח הרבה יותר.
הסלוגן
להנציח את הרגעים הקסומים - הוא חזק !

הוא חזק אבל מוכר מאד...

• הוסף לסימניות
מומלץ להתחיל עם לוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה