חוות דעת

• הוסף לסימניות
63 צפיות בהודעה,
יש מישהי שמפרגנת הצצה לאתר וחוות דעת?

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ומרשים
דף הבית ריק מידי וגם לא מגלה שאפשר לקנות באתר, ממבט ראשון נראה כי זה רק קטלוג,
מציע להוסיף בדף הבית דגמים נבחרים עם המחיר שלהם, מבצעים וכו'

• הוסף לסימניות
כשפותחים את האתר הוא נראה מעולה, הצבעים יפים, הפונט מצוין, תמונת הפתיחה משכנעת..
בהמשך הייתי משנה כמה דברים - לא הייתי שמה הצללה לתיבה של המוצרים - אלא רק למוצרים עצמם.
הצבע מעבר למטה, לדעתי נראה לא משהו, והלוגו למטה לא טוב על צבע אפור, כי הוא צרוב בצורה לא נקיה.
הכותרות "מותגים" ו"יש לך שאלות" מתמקמות אצלי במסך מידי צמוד לאזור הקודם, הייתי מורידה אותן.
חסר לי מידע על משלוחים/החזרות וכו'.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
אתר חמוד מאד, חיפשתי צור קשר לא היה
יש תמונה אחת קטנה לכל נעל, לא נראה לי שיקנו ככה נעליים, צריך עוד זוויות ואפשרות להגדלה משמעותית.

• הוסף לסימניות
אתר טמפלטי חביב, לא נפלתי אבל גם לא רע.
הייתי משנה מ"לקטלוג הממוחשב" לפשוט "לקטלוג" - ברור לכולם שמדובר על הקטלוג באתר.

• הוסף לסימניות
אתר טמפלטי חביב, לא נפלתי אבל גם לא רע.
הייתי משנה מ"לקטלוג הממוחשב" לפשוט "לקטלוג" - ברור לכולם שמדובר על הקטלוג באתר.
לא הבנתי למה אתה צריך ליפול?

• הוסף לסימניות
אולי הוא צריך להפיל....;)
צודקת, דובר על אתר סטנדרטי, לא עיצוב ייחודי מי יודע
לא הבנתי אותו בכלל, כי אני אף פעם לא נפלתי מאתר, אולי אהבתי, התלהבתי אבל נפילה ממש לא היתה.

• הוסף לסימניות
אז את כנראה לא ראית אתרים ברמה

• הוסף לסימניות
נפילה פיזית אכן לא הייתה, הכוונה כמובן לקריאת "וואו" וכדומה - שזה קרה לי עם המון אתרים.
לא באתי חלילה לפגוע או לבקר, סה"כ ציינתי מה שחוויתי.
לדעתי בעל האתר מעוניין לשמוע גם חוות דעת מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
נפילה פיזית אכן לא הייתה, הכוונה כמובן לקריאת "וואו" וכדומה - שזה קרה לי עם המון אתרים.
לא באתי חלילה לפגוע או לבקר, סה"כ ציינתי מה שחוויתי.
לדעתי בעל האתר מעוניין לשמוע גם חוות דעת מהסוג הזה.
הכל בסדר, אני גם צחקתי (לא חשבתי שנפלת באמת)
אבל קצת הפריע לי התגובה הספציפית הזאת "לא נפלתי" כי היא מיותרת במיוחד שרוב האתרים פה שמעלים לפרוג לא גורמים לואהוו רציני, וזה גם לא היה נשמע מכותבת ההודעה שהיא רצתה לגרום לאפקט הזה של "ההתעלפות" (בהגזמה)

• הוסף לסימניות
לא יודע מה כותבת ההודעה רצתה, יצאתי מתוך נקודת הנחה שכן היה פה רצון ל"וואו" כי זה הרצון הטבעי של כל בונה אתרים (במיוחד שהיא כתבה "מעוניינת לשמוע הכל").

במידה ומדובר באתר קניות פשוט ורגיל, הוא בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה כותבת ההודעה רצתה, יצאתי מתוך נקודת הנחה שכן היה פה רצון ל"וואו" כי זה הרצון הטבעי של כל בונה אתרים (במיוחד שהיא כתבה "מעוניינת לשמוע הכל").

במידה ומדובר באתר קניות פשוט ורגיל, הוא בסדר גמור.
לך יש אתה שבנית והוא "מפיל" ברמה להתעלף? אדרבה שתף...

• הוסף לסימניות
לך יש אתה שבנית והוא "מפיל" ברמה להתעלף? אדרבה שתף...
אמנם אין שום קשר בין היכולת שלי להפיל לבין היכולת שלי ליפול, אבל את יכולה להסתכל באתר שבחתימה שלי ולהתרשם לבד מהעבודות שם.
בלי או עם קשר - אני מתכנת ולא מעצב, כך שהעיצוב לא קשור אליי בשום צורה, הוא מועבר על ידי הלקוח.

אם ממש תהיו נחמדים, אני אפרסם פה בחודש הקרוב אי"ה את האתר החדש של החברה בה אני עובד, מבטיח להוציא ממכם "וואו" ארוך וחזק.

• הוסף לסימניות
האתר ממש פשוט. ולדעתי לא ממש עושה חשק לקנות. או אפילו להציץ על הנעליים..
באתר מכירות - מאד חשוב למשוך את הלקוח לקניה.

• הוסף לסימניות
מה שהיה חסר לי באתר זה שלא ברור מהרגע הראשון שהוא חנות וניתן לקנות בו.
צריך שמיד הגולש יידע שכאן מוכרים נעליים ולא סתם מפרסמים תמונות.

בגדול המראה נראה נחמד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה