כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה אתם חושבים :)

קבצים מצורפים

• כדור כביסה.jpg
    1.6 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מאד מיוחד!!
נקי ומרשים!
אך לעניות דעתי הכיתוב למטה צריך שיפוף אולי יותר מרווח ופחות אותיות מודגשות...

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד.
לא הצלחתי להבין מה אמור להביע המטבע.

• הוסף לסימניות
הוא אמור להביע חיסכון... (קופת חסכון)

• הוסף לסימניות
לדעתי יש עומס יתר בטקסטים!

ואם הפטנט כ"כ נפלא וכבש את אירופה אז איך זה שאין לו שם ולוגו?

סתם שאילה מסקרנת מה המידות של הכדור כמה מקום הוא לוקח במכונה?

• הוסף לסימניות
המטבע לדעתי מיותרת..
להקטין טקסט ורווחים בטקסט למטה.
חוצמיזה.
נקי. יפה ומרשים.

• הוסף לסימניות
צודקת לגבי העומס בטקסטים, אבל חייבים להסביר את המוצר הוא חדש... ניסית לתמצת כמה שיותר
יש לו שם ולוגו bioclean
אבל בחרנו להתמקד יותר בפן החסכוני שלו מאשר האקולוגי (חשבנו שיותר מדבר למגזר)
הקוטר שלו הוא בערך עשרה ס"מ וזה המקום שהוא תופס
תודה לכל ההערות וההארות

• הוסף לסימניות
בתור לקוחה פוטניאלית למוצר שנשמע מעניין...לא בדיוק הבנתי מה הכדור הזה עושה
ואיך משתמשים בו.

• הוסף לסימניות
זה באמת לא מובן?? :(
הוא מחליף את אבקת הכביסה

• הוסף לסימניות
לא ממלאים כלום
זורקים למכונה כל פעם וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף;488492:
לא ממלאים כלום
זורקים למכונה כל פעם וזהו

טוב...לא ברור לי איך החומר לא נגמר...
בכל מקרה בכללי (חוץ מהקטע של האי הבנה) עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
הכוונה שלי בשאלה הייתה שצריך לוגו במודעה עם שם החברה ואפי' בטקסטים לכתוב שכדור הביוקלין שכבש את אירופה וכדו'.

למכור מוצר בלי אבא וגב לא משכנע אנשים מתורבתים.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה את ניסית את זה?
זה נשמע כיף מטורף אבל אני לא אאמין עד שאני לא איווכח שזה עובד כי עם כל הכבוד מינרלים זה לשתיה ולא חומרי ניקוי.
וכמה עולה התענוג הזה?

• הוסף לסימניות
עוד לא ניסיתי רק היום קיבלתי אותו לידי ומתכוונת לנסות...
אבל קרובת משפחה שלי משתמשת בזה ואומרת שזה עובד (והיא בחורה די אסטטית, כך שאפשר לסמוך על זה)
זה עולה בערך 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
מנקודת מבט של לקוחה פוטנציאלית:
לקח לי זמן להבין מה המודעה הזו רוצה לפרסם. חשבתי שזה רוצה למכור לי מכונת כביסה חסכונית... רק אחרי התעמקות הבנתי שהכדור הירוק הוא העיקר.
אם הייתי רואה מודעה זו בעיתון - הייתי מדלגת עליה בלי להתעמק, כי ב"ה אין לי צורך כעת במכונת כביסה. לכן, לדעתי חשוב לשים את הכדור במרכז ולא את המכונה. (אולי להקטין ולהזיז לצד את המכונה שהיא כקופת חיסכון. לעומת זאת לתת לכדור יותר 'במה'.) - שוב, זו דעתי כלקוחה. אין לי מושגים בגרפיקה.

פעם (בתוך הטווח של 5 השנים האחרונות, לא זוכרת מתי) כבר נפגשתי עם פרסומת על כזה כדור. האם יש כמה סוגים? או שזה אותו אחד שמנסה לחדור לשוק ועוד לא הצליח?

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!
לדעתי המים מסביב למכונה-מיותר...........הבועות מספיק נותנות הרגשה של נקיון.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאווווד

• הוסף לסימניות
גם אני כבר פגשתי את הכדור הזה מתישהו.
והפרסומת המאד נחמדה, לא מספיק מוכרת אותו.

לקח לי הרבה מאד זמן לראות על מה היא מדברת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה