כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור לגרפיקאי.
אשמח לקבל את חוות דעתכם
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.jpg
    KB 640.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חבל שלא כולם יכולים לראות ולתת חו"ד...
אני מצליחה לראות רק X אדום...

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
הראשון,
אבל מאוד לא ברור וחד, ככה זה? או שהוקטן עקב ההלאה לאתר?

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל זה.

• הוסף לסימניות
1 ו- 2 נראים לי בדיוק אותו הדבר.
או שאני עייפה ולא מצליחה לראות את ההבדלים.

הם בעיני עדיפים על 3
וזה מאד יפה בעיני.

• הוסף לסימניות
ההבדלים הם באמת קטנים מאד בשני.
1 השילוב של הT והט'.
2 הפ של פונט בשני היא עם מברשת (שימי לב לבליטות בקצוות) בשביל להביע גם את הנושא של האיור.

• הוסף לסימניות
אני מעלה בPDF אולי זה יותר ברור.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.pdf
    KB 420.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד
אבל כשרואים את הכרטיס זה לא נראה לי משדר כ"כ גרפיקאי זה יותר הזכיר לי חנויות חשמל או תמונות
אולי תשנה צבעים

• הוסף לסימניות
איזה צבעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופר;674051:
איזה צבעים?
אולי סגול ולבן אולי רקע לבן והכיתובצד אחד עם מילוי כחול לדוגמה והמילה השניה בלי מילוי רק קו מתאר צהוב או כל שילוב

• הוסף לסימניות
האם השילובים האלה יותר מוצלחים?

קבצים מצורפים

• כרטיס 2.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
או אלו?

קבצים מצורפים

• כרטיס 3.jpg
    KB 99 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש בעיה בשם שלא מתאים לאיור דיגיטלי אלא אם כן את/ה מציירים את הכרטיס בעל השם הבעייתי או לפחות משלבים ציור
למה לא מספיק לשים את הלוגו על רקע הכרטיס לפי דעתי המסגרת העגולה לא מתאימה וחונקת את הלוגו המושקע, ואז גם אפשר לחשוב על רקע מעניין. ולא שחור.

• הוסף לסימניות
השילוב מאוד חמוד
אך במבט ראשון (ואפילו שני) זה מזכיר פוטו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופר;674068:
האם השילובים האלה יותר מוצלחים?
הצבעים של הראשון יפים!(סגול+...)
אני בעד להוריד את המסגרת.

• הוסף לסימניות
הורדתי מסגרת כפי המלצתכם. וכ"כ ניסיתי כיוונים חדשים.
אשמח לקבל את תגובתכם החשובה.

• הוסף לסימניות
סליחה,
הנה התמונה

קבצים מצורפים

• כרטיס 10.jpg
    KB 93.7 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה