כללי חוו״ד כריכה פרוצס

• הוסף לסימניות
303095-1174c33a37a3640cc5b6cfae57871672.jpg

סקיצה ראשונה, אשמח לשמוע גם הערות :)

קבצים מצורפים

• הדמיה2.png
    הדמיה2.png
    2.1 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה.
כלקוח ודאי שהייתי מסתקרן לפתוח כי זה מקרין איכות ומקוריות

מסקרן אותי לרו\אות את שם הספר וכותרת המשנה יורדים למטה עד האמצע.
או לחלופין להקטין ב30 אחוז.
ככה אני מרגיש קצת שיש יותר מדי משקל למעלה.
ועדיין מאוד יפה ומושך.

• הוסף לסימניות
מצוין! מושלם.

חוץ מההארה של יונתן,
להוריד את האפור בפינה השמאלית למעלה.

ועוד ניתן להבהיר במקצת את איזור (ברקע) הכותרת כך שהעין נמשך לשם מאליו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עושים ההשתקפות שיהיה ישר למטה, לפי שאם פשוט עושים flip vertical זה לא ישר עם העליון? [מקוה שהבנתם השאלה]
אל תסתבך, יש אקשנים/מוקאפים לרוב... חיפוש קל בפורום יניב תוצאות בע"ה :)

• הוסף לסימניות
מאוד מרשים ויפה!
בפרט כשמדובר בסקיצה ראשונה....

הייתי משנה בשידרה את שם הספר, זה נראה יותר מידי כמו הפרונט של הכריכה
במקום ממורכז, לשורה אחת ואז אולי טיפה להגדיל
אני תמיד מתבלבלת בין אופקי לאנכי ובקיצור מקווה שהבנת... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
כריכה יפה ומקצועית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה