כללי חוו את דעתכם על הלוגו (משרד פרסום)

• הוסף לסימניות
זהו לוגו שעיצבתי לעצמי, מה דעתכם על העיצוב, הצבע, ואיך הסלוגן עדיף אולי במקומו "לצאת מהריבוע"?
מחכה לשמוע את דעתכם המקצועית !

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 761.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ממש רעיון יפה רק הטקסט לא ממש מקצועי

• הוסף לסימניות
להחליף פונט דחוף...יכול להתאים לאופטיקה...
משולש, דווקא מקורי...ולצאת מהריבוע משתלב יפה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תחליפי פונט כי לא רואים כאן את היופי.... (מצטערת אבל כך אני רואה).

• הוסף לסימניות
מהמם!

• הוסף לסימניות
הפונט של "משולש" מתאים ומשתלב יפה עם המשולשים. שילוב הצבעים מוצלח
לשאר הטקסט כדראי לבחור פונט יותר קריא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
רעיון יפה הסלוגן לצאת מהריבוע:)
הפונט מתאים רק לשם המשרד ולא לסלוגן מתחת
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
לענ"ד הכיוון יפה אך שימי לב שהפונט משדר חוסר יציבות, מה שאת וודאי לא רוצה לשדר בתור מישהי שעוסקת בפרסום. החיצים המצורפים, יכול להיות יפים ואמנותיים אך שוב, לא מספיק יציבים לנושא.
לענ"ד יש כאן סתירה קלה (והיא מובנת לי לחלוטין בתור מי שנמשכת לצד האמנותי יותר של הגרפיקה ורואה במקצוע שלי אמנות לשמה). אם באמנות עסקינן- הרי שאכן הלוגו הולך בכיוון הנכון וחוסר היציבות המורגשת עשויה להתאים, אך אם במשרד פרסום - הרי שמשהו כאן זקוק לשיפוץ קל. אולי כמו שכתבה שחרית, להשאיר את הפונט למילה "משולש" ולהחליף לכל שאר הטקסט. כדאי מאוד לנסות ולראות את התוצאה המתקבלת. אגב, וודאי שאין שום צורך בנקודה אחרי המשפט "סטודיו לאמנות גרפית". בסה"כ הרעיון יפה, כדאי לשבת ולבדוק מה הלוגו אמור לשדר.. אם תעוזה ויציאה מחוץ לקופסא, אפשר לבטא זאת גם בצורה סימטרית יותר ולא להכשל ב"מרובעות". מקווה שהובנתי. המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
זה משדר יותר מידי "אומנות", בורח לאזור הרוח....

• הוסף לסימניות
נראה ממש יפה
עלי והצליחי.........
להחליף פונט דחוף!!!!!!!

• הוסף לסימניות
משולש יכול להשאר באותו פונט, דוווקא מעניין ואומנותי.
הכיתוב התחתון זקוק לשינוי פונט דחוף.

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד מעניין ויצירתי, ומעיד באמת על חשיבה לא סטנדרטית.
מצד שני, הוא ממש "רוקד". גם הפונט וגם הסמל משתמשים בצורות לא יציבות ובקוים לא ישרים.
הפונט הזה מאוד מיוחד, השאלה האם הוא מעביר את המסר שלך בצורה טובה.
אם את עוסקת בעיצוב אמנותי, כמו - יודאיקה וכד', זה יכול להתאים מאוד (אבל ללא החיצים)
אך אם זה ממש משרד פרסום - חובה להחליף אותו.
שימוש באות אחת בלבד מתוך הפונט יכול לשרת את המטרה הרבה יותר, ולהעביר מסר הרבה יותר חזק. כמו תבלין שכשמוסיפים אותו בכמות קטנה - הוא נותן טעם טוב.
לגבי המסר והסלוגן -
פשוט לשבת כמה דקות ולחשוב מה את מוכרת ללקוח. עיצוב אמנותי או עיצוב מקורי.
לגבי הסמל -
חזרתיות צורנית זה דבר מועיל בלוגו, אבל כמו בפונט -
מספיק פעמיים שלוש, ומעבר לזה - זה כבר יותר מדי.
צבעוניות -
מספיק צבע אחד או שניים.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי בשם "משולש",
תבדקי שהיא לא משתמשת בזה לאותו רעיון.

• הוסף לסימניות
מי עוד משולש לא ראיתי
חשבתי כבר על עוד שמות שירדו כי גליתי שתפוסים.....

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות
איך עכשו

קבצים מצורפים

• משולש.jpg
    KB 764 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הייתי שם פסיק ולא מקף.
ואולי אפילו כותב יוצאים מהריבוע ולא לצאת הריבוע.

• הוסף לסימניות
צודק לגמרי
וגם בקשר לסטודיו לעיצוב אני לא בטוחה אני לא מצליחה למצוא את המילה

קבצים מצורפים

• מש.jpg
    KB 763.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אולי :
עיצובים שיוצאים מהריבוע?

• הוסף לסימניות
וד"א, אני הרבה יותר אהבתי את הפונט הראשון, לא הבנתי למה קטלו אותך כל כך.
דווקא הפונט ה"שונה" מוציא את מה שאת רוצה לשדר, זה לפחות דעתי...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עכשו הצבע מתאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה