חוו דעתכם- גימבורי

• הוסף לסימניות
המודעה התעדכנה. איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ראיתי את המודעה שלה בעיתון וזה דווקא עשה לי רושם אמין של חברה יציבה ולא ממש חדשה.
אבל אני ממש לא מתחום הג'ימבורי, אז יתכן שאני טועה.

• הוסף לסימניות
אוי אהבתי את הפירסום
לקח לי כמה דק' לבדוק שהפיל לא נופל,

אני לא קהל היעד כאן
את זה צריכים לשאול ג'ימבוריסטיות

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה,
אך חסר בשר...
חשבי למה גימבוריסטית תרצה להירשם, אם היא כבר עוסקת בתחום, ותני לה סיבות להאמין לכך.

עוד משהו עיקרי שחסר- הסבר. הכותרת מציגה את המוצר בצורה מעניינת, עכשיו תכתבי ברור מה יש לך להציע, ומה את רוצה לומר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה מושכת, אך העיקר חסר מן הספר...

כשראיתי את המודעה (לפני שקראתי את ההסברים), לא הבנתי שמדובר בקורסים לג'ימבוריסטיות.
אפילו המילה "ללמד" לא באה לעזרתי בנידון. חשבתי לתומי שהמודעה פונה להורים משקיענים שרוצים לקחת את הילדים לג'ימבורי עם ערך מוסף...

• הוסף לסימניות
מודעה שאהבתי.
היא תהיה מושלמת עם עוד משפט הסבר קטנטן.
משהו בסגנון:
ג'ימבורי קרוב לליבך? רוצה ללמוד איך ללמד? מקומך איתנו.
או אפילו פשטני יותר:
הכשרת מורות לג'ימבורי.

• הוסף לסימניות
גם אני חיפשתי איזו מילה שתספר לי שמדובר בקורס למי שמעוניינת ללמד ג'ימבורי, זה לא מספיק מובן, חוץ מזה המודעה מאוד מקורית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1285762:
עוד משהו עיקרי שחסר- הסבר. הכותרת מציגה את המוצר בצורה מעניינת, עכשיו תכתבי ברור מה יש לך להציע, ומה את רוצה לומר.
בהצלחה!

יופי. עוד אחת שחיפשה מה המודעה מוכרת...

• הוסף לסימניות
ג'ימבוריסטיות, איך נעשה שיווק לאשכול הזה כדי שתכנסו לכאן לחוות דעתכן?...

:D

• הוסף לסימניות
בואי ללמוד מקצוע לחיים, מקצוע מבוקש ומכניס ממורה מומחית בעלת שם. מרצה בבית...

• הוסף לסימניות
קהל היעד אינן ג'ימבוריסטיות אלא 'מעוניינות ללמוד מקצוע'. ואם כבר שיהיה משהו שהן אוהבות. (אם את אוהבת ג'ימבורי ואת מחפשת מקצוע בואי ללמוד אצלינו כי אנחנו.......) אלא אם מדובר במוצר שגם ג'ימבוריסטיות בפועל תצאנה נשכרות ממנו....
המודעה נחמדה למדי. יוצרת עניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה