כללי חוו דעתכם !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;290769:
תודה למגיבים!
אתם צריכים להבין הלוגו הוא גם על צילום לא רק על גרפיקה.
אופס, אכן כך כתבת שחור ע"ג לבן.. למה אף אחד לא ראה??
אפשר להחליף את אלמנט התפוח באלמנט של יודאיקה שמבריקים- פמוטות שבת אולי? או אולי נעל של גבר

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד!
אבל מה הם החצאי עיגולים מעל ה -ס?

• הוסף לסימניות
אבל הקוים האלה מעל ה-ס' משדרים בד"כ
סאונד
או
תקשורת סלולרית

זה מבלבל
וביחד עם הקו מתחת למילים עיצוב גרפי, והחולמים המודגשים, זה פשוט יותר מדי אלמנטים ללוגו אחד.

• הוסף לסימניות
לכל החושבים:
לא רק,
אם כתוב שזה סטודיו גם לצילום, אתם לא רואים פה פלאש של מצלמה והחצאי עיגולים זה "העדפת אור"?
איפה הדמיון שלכם?, גרפיקאים

ל nechama:
יפה מאד, אך הייתי אומרת שיש בלוגו קצת הרבה מידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;290794:
לכל החושבים:
לא רק,
אם כתוב שזה סטודיו גם לצילום, אתם לא רואים פה פלאש של מצלמה והחצאי עיגולים זה "העדפת אור"?

ל nechama:
יפה מאד, אך הייתי אומרת שיש בלוגו קצת הרבה מידי...
תודה!!
מה אכן אפשר לשפר בלוגו לדעתך?

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו הלוגו קצת יותר מידי מקושקש.....
לגבי השם שימי לב שכבר קיים בשוק "פרסום חן" שזה גם בעצם גרפיקה ופרסום
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
ראשית סטודיו חן זהו ראשי תיבות של השם שלי וחוץ מזה אני כבר 5 שנים עם השם, אין אפשרות לשנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;290794:
לכל החושבים:
לא רק,

ל nechama:
יפה מאד,

גם אני הבנתי ככה.

ל nechama:
יפה מאד!

הייתי מציעה אולי להחליף את התפוח בשזיף סגול-מבריק! ואז יהיה פחות צבע אחד במודעה.

ואולי גם להחליף פונט למילים 'תבריק יותר'?!

• הוסף לסימניות
מהמם לדעתי במקום המעבר בטקסט הייתי שמה איזה ניצנוץ עלהמילה 'יותר'...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם תקטיני יותר את הלוגו, תורידי אותו ותצמידי לטקסט "כל מה שאת/ה צריך..."-
אז זה יהיה יותר טוב וכנראה שזה כבר לא יראה לוגו עמוס מידי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך ליצור אייקון אחד שיופיע לצד המלל "סטודיו חן" שיביע גם גרפיקה וגם צילום ביחד, ולא שני סמלים שלא קשורים זה לזה. אולי פרופיל של מצלמה שמתוכה משתרבט הציור הזה. אולי ציור המצלמה עצמו יהיה עשוי מקו משורבט כזה ובסוף הקו שיצא מהמצלמה יופיע שרבוט של מכחול.

• הוסף לסימניות
לדעתי להוריד את ה -את/ה ולכתוב רק אתה. ואם כבר את כותבת ככה אז תכתבי גם צריכ/ה.

הרעיון יפה מאוד! וכמו שאמרו - להחליף את התפוח במשהו אחר. (למרות שהוא מבריק ויפה)
ולהוריד לגמרי את השלוש נקודות.............

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה