- הוסף לסימניות
עיצבתי דיסק. 
כולל -
הדיסק עצמו. - עטיפת כריכה - (דיסק דק - ללא תוספות יתר - בהדפסה)
פרסומת לדיסק.
שם הדיסק: ל"ג בעומר (בדגש) - אצל הרב, בקטן.
הדיסק אמור להיות מנוצל לקהל יעד (שובו בנים) מסויים אשר הטקסט "אצל הרב" אומר להם משהו... אמנם הייתה בעיה קטנה - הם רוצים גם למכור אותו גם לשאר הקהלים,
(אולי. - בכל אופן, את הכסף האמיתי הם עושים שם - ולכן אף אם הטקסט יטעה את האנשים לחשוב ולא להבין במה מדובר עדיין הם לקחו סיכון - יצא הפסדו בשכרו)
כך שהייתי אמור ליצור וויז'ואל פרווה של ל"ג בעומר - וללא תוספות יתר אשר אמורות להביע את הטקסט "אצל הרב" - אמנם את הטקסט עצמו הייתי אמור להשחיל איכשהו. (השתדלתי ליצור משהו קצת יותר חדש - מספיק עם תמונות של מירון...) .
כך שזו התוצאה.
בפרסומת הייתי מוכרח להכניס את מספר הטלפון להזמנת אירועים בצורה בולטת ולא בולטת - דהיינו שהדיסק עצמו לא יחשב כגימיק פרסומי (שהוא אכן לא גימיק פרסומי - אלא לצורכי פרנסה מעצם הדיסק - עם השקעה עצומה).
צילום היד אולי לא כ"כ מקצועי אבל בכל אופן זו היד שלי...
ביצעתי בפרסומת טריק ישן של 'הדמיית הדיסק'.
השתדלתי ליצור חידוש בדיסק - בתצורה משאר הדיסקים של ל"ג בעומר - וגם בפרסומת
איך אני נוהג\ת ??? דווחו לי בפרוג...
כולל -
הדיסק עצמו. - עטיפת כריכה - (דיסק דק - ללא תוספות יתר - בהדפסה)
פרסומת לדיסק.
שם הדיסק: ל"ג בעומר (בדגש) - אצל הרב, בקטן.
הדיסק אמור להיות מנוצל לקהל יעד (שובו בנים) מסויים אשר הטקסט "אצל הרב" אומר להם משהו... אמנם הייתה בעיה קטנה - הם רוצים גם למכור אותו גם לשאר הקהלים,
(אולי. - בכל אופן, את הכסף האמיתי הם עושים שם - ולכן אף אם הטקסט יטעה את האנשים לחשוב ולא להבין במה מדובר עדיין הם לקחו סיכון - יצא הפסדו בשכרו)
כך שהייתי אמור ליצור וויז'ואל פרווה של ל"ג בעומר - וללא תוספות יתר אשר אמורות להביע את הטקסט "אצל הרב" - אמנם את הטקסט עצמו הייתי אמור להשחיל איכשהו. (השתדלתי ליצור משהו קצת יותר חדש - מספיק עם תמונות של מירון...) .
כך שזו התוצאה.
בפרסומת הייתי מוכרח להכניס את מספר הטלפון להזמנת אירועים בצורה בולטת ולא בולטת - דהיינו שהדיסק עצמו לא יחשב כגימיק פרסומי (שהוא אכן לא גימיק פרסומי - אלא לצורכי פרנסה מעצם הדיסק - עם השקעה עצומה).
צילום היד אולי לא כ"כ מקצועי אבל בכל אופן זו היד שלי...
ביצעתי בפרסומת טריק ישן של 'הדמיית הדיסק'.
השתדלתי ליצור חידוש בדיסק - בתצורה משאר הדיסקים של ל"ג בעומר - וגם בפרסומת
איך אני נוהג\ת ??? דווחו לי בפרוג...
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //