כללי חוו"ד | אם נמאס לכם מלוגואים - אל תכנסו

• הוסף לסימניות
אני אישית אהבתי את הראשון יותר מכולם,
מקורי וקליל.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי דוקא השלישי הכי מוצלח. בשני הצורה לא כ"כ נעימה לי לעין וגם הצבעים, לא יודעת... הלוגו השלישי משדר יציבות ומאידך אלגנטיות. הצבעים מהממים רק הייתי מחליפה את הפונט בטקסט למטה למשהו פחות אלגנטי שיתאים לסגנון של הלוגו.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקום בבוקר ולראות כ"כ הרבה תגובות - - -
אין עליכם!

שיפורים יועלו בהמשך, מבטיחה - - -

ועוד שאלה,
יש מצב ל2 צבעים בגלופות?
(כניראה 2 גלופות)
ז"א, זהב וכסף (או כל צבע אחר)
ושיצא מדוייק,
בלי רווחים
ובלי שיעלה אחד על השני?

• הוסף לסימניות
מספר 2 הכי קלאסי מבחינתי - אני בוחר בו

• הוסף לסימניות
קודם כל, עבודה יפה מאוד!
(אין להשוות הלוגואים מלפני חצי שנה - - - כנראה שפרוג עושה את זה)
הייתי הולך על מספר 2, אפשר למתג אותו בצורה הכי טובה.

משהו קטן שלא הבנתי:
בשעה קמים13:07???

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
סמלים נקיים וטהורים, חדים וחלקים ויפים.

נכתב ע"י ונתנו10;99992:
(אין להשוות הלוגואים מלפני חצי שנה - - - כנראה שפרוג עושה את זה)

יפה מצידך לקחת ת'קרדיט, באמת נורא מנומס.
ולגבי המשהו הקטן שלא הבנת - - - - -
שמת לב מתי הלכו פה לישון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;100002:
ולגבי המשהו הקטן שלא הבנת - - - - -
אז לא רק אני שמתי לב.:):):)

• הוסף לסימניות
מס' 2 מדהים בעיניי

• הוסף לסימניות
מרשימים מאוד.
מצטרף לקודמי שהכי אהבו את מס' 2

• הוסף לסימניות
שתים--שתיים--- שתים---
גם אני מצטרפת לפזמון.
למרות שכולם מיוחדים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה