כללי חוו"ד - אני שותה רק מים

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מודעה מדהימה!!
רק לשנות את הכותרת שלא יהיה משחק כ"כ גדול בגדלים
ואם החלטתם שעיקר המודעה במרכז - מרכזו את הכל - ואם לאו להזיז את הלוגו קצת שמאלה.

• הוסף לסימניות
מיוחד,
הפונט מדי דקיק

• הוסף לסימניות
משגע!!
לי זה עשה חשק לשתות מים...

• הוסף לסימניות
היופי שבפשטות...

• הוסף לסימניות
מדהים! יפה ונקי. ממש מצמיא.

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מדהים במיוחד..
עלה והצלח.
ITS AMAZING

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ונקי! ממש מדהים!
רק הערה קטנה, כפי הבנתי זה פרסומת לחברה של מים מינרלים מסוימת, אז למה אם כן, הבקבוק הוא של נביעות.....?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
האם הלוגו במרכז?
לא הייתי קורה לזה "פשטות" זה נקיות כמו שצריך למים
וכן הפונט מצוין ודק שנותן תחושת נקיות וצלילות

• הוסף לסימניות
הכותר האדום שסביב הפקק אני מבין שזה בסדר שהוא עקום טיפה, לא?
חוץ מזה זה ממש יפה. מדוייק.

• הוסף לסימניות
טוב, האמת שזו לא פרסומת אמיתית, פשוט רציתי לראות אם מישהו יעיר שיש בעיה עם הלוגו.

כי כאן אמרו שאי אפשר להשתמש בתמונה בלוגו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31572

• הוסף לסימניות
אל תגע פן תפגע

(וגם אני מצטרף לשאלה: של מי הבקבוק הזה?)

• הוסף לסימניות
לא יודע של מי הבקבוק, מצאתי אותו באינטרנט... רק עשיתי לו קצת עיבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;266371:
טוב, האמת שזו לא פרסומת אמיתית, פשוט רציתי לראות אם מישהו יעיר שיש בעיה עם הלוגו.

כי כאן אמרו שאי אפשר להשתמש בתמונה בלוגו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31572

אממממ.... עקבתי אחרי האשכול ההוא, וברגע שראיתי את המודעה כאן הבנתי שזה סתם...

בכל מקרה, מדהימיישן!!! :):)

• הוסף לסימניות
המים הם גם המים של השטיפות משם....
בכל מקרה, יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
אני רואה שנכנסת חזק לעניין המים בזמן האחרון, יפה מאד
לגבי המודעה- הכל מדי גדול ולא בפרופורציה הנכונה, וזה יוצר תחושה של אי סדר, צריך להקטין פה קצת עניינים, למרכז, את המשפט יותר לערוך- אני לא יודעת אם אני צודקת, אבל הפריע לי העוביים השונים של המילים. קשה להגיד איך בדיוק לסדר, נסה לשחק עם זה יותר. לא להגדיל בלי פרופורציה, אלא לתת לכל דבר את הספייס שלו ואת מרכז הבמה שלו.
בהצלחות!

• הוסף לסימניות
התמונה ב"לוגו" לא ממש מחוברת ללוגו, היא יותר בתפקיד של שפה עצובית.
היינו, באם היית שולח את לוגו החברה לחסות, בועת המים לא היתה מופיעה שם.

אבל מעבר ללוגו, ישנו גם קו צבעים המתחבר ויזואלית עם המותג.
לדוגמא: לוגו סלקום הוא המילה סלקום לצד הכוכב; אך די שהעין תבחין במשטחי הצבעים העזים הווקטוריים בגווני סגול-ורוד מסטיק-צהוב ונמלמל קלושות מבעד לעינינו המסנוורות "סלכלום..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה