כללי חוו"ד בבקשה - פרסום לאירוע נשים

• הוסף לסימניות
ה"דוגמא" ברקע בא כתוצה מסיוט שיש לי מלקוחות שמדפיסים סקיצות...

קבצים מצורפים

• nissan_lerner.jpg
    KB 200.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תיקון- כתבת התנש"א במקום התשנ"א.
בסך הכללי יפה, והצבעים, מתאימים לחב"ד....

• הוסף לסימניות
נהוג לכתוב התנש"א כדי שלא ישמע תִּשְנָא. כמו תשד"מ ולא תשמד ח"ו.

לגבי המודעה, הסתדרת מאוד יפה עם הריבוי מלל.

• הוסף לסימניות
משום "ובו תנשא מלכותך.." של מלך המשיח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;92559:
נהוג לכתוב התנש"א כדי שלא ישמע תִּשְנָא. כמו תשד"מ ולא תשמד ח"ו.

לגבי המודעה, הסתדרת מאוד יפה עם הריבוי מלל.

החכמתני אביגדור החכמתני.....

• הוסף לסימניות
ומה דעתכם על זה?

כבקשת הלקוח, תמונה שונה. כיוון שעיני הרבי מופנות לצד שמאל,
נאלצתי למקמו בימין ולהפוך את הסדר.

הלקוח לא מתעקש.

מה יותר יפה?

קבצים מצורפים

• nissan_lerner_2.jpg
    KB 186.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נראה מצוין - גם השני.
מפריע לי רק הטשטוש של התמונה - לא מבוצע מספיק יפה לדעתי.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי על התמונה, לדעתי תשקיע יותר בצריבה מדוייקת, זה ישתלב יותר.
ולגבי מיקום התמונה נדמה לי שהלקוח צדק. הראשונה היתה הפוכה, ראה בסרט שעל הכובע, האדמור מחבד לא נהג כמנהג ויז'ניץ לכן הוא חבש את הכובע כשהסרט בצד שמאל..

• הוסף לסימניות
אבל בתמונה הראשונה הרבי נראה יותר מחויך והעינים שלו יותר ברורות משום מה

• הוסף לסימניות
לכאורה צריבה תהרוס קצת

נכתב ע"י המביט;92578:
גם אני חשבתי על התמונה, לדעתי תשקיע יותר בצריבה מדוייקת, זה ישתלב יותר.
ולגבי מיקום התמונה נדמה לי שהלקוח צדק. הראשונה היתה הפוכה, ראה בסרט שעל הכובע, האדמור מחבד לא נהג כמנהג ויז'ניץ לכן הוא חבש את הכובע כשהסרט בצד שמאל..

אני מרוויח בצריבה צבעים נוספים מרקע התמונה למודעה, השאלה אם כדאי לוותר עליהם. המודעה תהיה הרבה יותר פשטנית וישנה, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה