כללי חוו"ד ביעור חמץ

• הוסף לסימניות
בבקשה חוות דעתכם על ביעור חמץ

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    3.4 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
סגנון עתיק כמו ההגדות של פעם.
נראה לי שהיום מושך יותר את העין איורים בני ימינו וצבעים חיים יותר.

אבל סה"כ זה מקסים אהבתי גם את הכתב העתיק והציפורים שנותים לזה גימור מושלם.

• הוסף לסימניות
וואו! אהבתי מאוד, עדין, צבעים מיוחדים.
הציפורים למעלה ממש מקסימות.
הארות:
רקע: המסגרת נראית לא 100% ישרה, ובקלף יש קו לאורך שנראה קצת מוזר.

הפונט מתוח לאורך וזה לא נראה טוב. גם הצבע שלו לא ממש משתלב, מה עם טורקיז עמוק אולי?

עבודה יפה ממש!

• הוסף לסימניות
מתקון לפי המלצתכם

איך זה כעת

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    3.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מה עם זכויות יוצרים על הציור והמסגרת?
לגבי הפונט אם הציור וכו' חוקי אצלך, תקח פונט עדין יותר לא חסידי או מודרני, ותשתמש בצבע עדין, בלי הבלטות ובלי הילה ושאר אפקטים.

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד, עתיק משהוא
הייתי ממליצה להוריד את ההבלטה בטקסט,
ההבלטה פוגמת בעתיקות ובטעם הישן.

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
שילוב של פונטים במילים ביעור חמץ לא מוצלח,
חפש פונט יותר דק שיתאים עם קליגרף.

• הוסף לסימניות
תיקון

תיקון הכותרת
המסגרת יצירה עצמאית
הציורים מהגדת סרייבו.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וואו.., עכשיו זה ממש מושלם

• הוסף לסימניות
האות ץ נראה לי טיפה גדול מדי תבדוק גודל הפונט אם כולם אותו דבר

• הוסף לסימניות
אתה צודק לגבי האות צ, בכוונה הגדלתי אותה. האם זה לא מתאים כך?

• הוסף לסימניות
אין צורך בצל, זה ממש לא נראה טוב.
כמו"כ אין צורך בהבלטה זה רק מוריד את היחודיות של העיצוב, וכמובן פונט יותר מרובע יותר יודאיקה, לא חסידי.
הרי באת פה עם עיצוב מיוחד עיצוב די ישן, ופתאום אתה מכניס לו חדשנות... זה לא כ"כ משתלב.

• הוסף לסימניות
איזה כוונה יש לך להגדיל את ה"ץ"
מעוניין לדעת!!!!

• הוסף לסימניות
הצדיק סופית בפונט וילנא קטנה מידי לטעמי, לכן הגדלתי אותה. אבל עכשיו בפונט ארם אין צורך בכך. אני מקווה שכעת זה יותר מתאים. אם לא אז לא להרגיש לא נעים להעיר לי. כל הערה מביאה לי תועלת גדולה. תודה לכולם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.5 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אין השוואות, עכשיו ממש מושלם הפונט מתאים והכל בסדר גמור, אולי להרים בקצת את המילה "סדר"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה