כללי חוו"ד - בלנק לחברת בניה

• הוסף לסימניות
אני לא חזק בלוגואים, אבל בכ"ז יצא לי משהו!
תגובות והערות בבקשה!

(ונתנו, התחלתי להתאושש קצת מהביקור הנפלא אצלך :), ד"ש למ_הלוי)

קבצים מצורפים

• Blank.jpg
    KB 327.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש פה הרבה בלגים אה?

זה לא משדר חברת בניה... :(

• הוסף לסימניות
תתחיל הכל מהתחלה.
כשאי מאד שתביט קצת על לוגויים של חברות בניה על הסגנון והאפיון ואז תתחיל לעצב מחדש.

• הוסף לסימניות
Shi11 , הגם שיש צדק בדבריך סגנון הדברים עלול לפגוע ולרפות את מר נחמיאס , מחמאה על העבודה וההשקעה וכן על התוצאה שס"ה היא יפה ומענינת גם אם לא מושלמת ראויה להערכה.
אני מעלה לוגו שעשיתי לפני כמה שנים לחברת בניה אולי זה יתן לך השראה.........

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 251.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י באלמעלה;49586:
Shi11 , הגם שיש צדק בדבריך סגנון הדברים עלול לפגוע ולרפות את מר נחמיאס , מחמאה על העבודה וההשקעה וכן על התוצאה שס"ה היא יפה ומענינת גם אם לא מושלמת ראויה להערכה.

בוודאי שראיוה להערכה ולא היתה כל כוונה לפגוע.

סליחה!

• הוסף לסימניות
רואים שהשקעת בעבודה, אהבתי את המשחק עם הלוגו כטקסטורה ברקע, זה נותן מראה מכובד.
גם הצבעים נראים מתאימים.
לגבי הלוגו בכלליות, והבלנק עצמו:
חברת בני'ה רצוי שתשדר דיוק, יציבות, אמינות.
אני חושבת שקוים ישרים במקרה הזה יעשו את העבודה יותר טוב.
גם בבלנק.
ואני מצטרפת להצעות להסתכל בלוגואים של חברות מהתחום זה תמיד עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה