חוו"ד בציור

• הוסף לסימניות
הציור הזה אמור להיות בתוך כתה ולא לחצר
האם מישהו יכול לייעץ לי איך לעשות שהציור יהיה מתאים יותר לכתה אולי לשנות ,להוסיף או להוריד משהו?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
למה זה לא מתאים? מאד חי ומרענן
מה צריך יותר מזה בכתה?
מקסים!

• הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד!

רק משום מה קצת הפריע לי סדר הניקוד בצד שמאל למטה..

• הוסף לסימניות
סליחה, הציור הזה לא מתאים בשום אופן להיות בתוך כיתה! אתם מדמיינים לעצמכם ילדים לומדים כשהדבר הזה בהישג עין? הם לא יוכלו להתיק את עיניהם ממנו, והמלמד כל הזמן יגער בהם ויעניש אותם על שאינם מסתכלים בספר:);)

• הוסף לסימניות
הציור מהמם !!
נראה לי שהפונט הקלאסי מתאים יותר לאותיות המנוקדות

• הוסף לסימניות
איזה חינניות!
אהבתי ת'ילדים הרצים

• הוסף לסימניות
הציור ממש מקסים אבל באמת מבחינה לימודית הוא מאוד "רועש לכיתה" ילדים צריכים אוירה רגועה על הקירות ואילו הילדים בציור מאוד פעילים בחצר.
לדעתי במקום ילדים רצים (ד"א הם ממש מתוקים) הייתי שמה (בכיתה שלי) ילדים יושבים וקוראים או עוזרים אחד לשני בדברים שונים( להרים תיק/ ללבוש סוודר) הכוונה דברים קלילים.
במיוחד לאור העובדה שיש כיום הרבה ילדים ליקויי למידה ובעלי ADHA שגירויים חיצוניים עלולים להפחית את הצלחתם.
בקשר לציור- הציור ממש מקסים והדמויות מתוקות. בהצלחה גדולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה