כללי חוו"ד ברושור -shofar

• פותח הנושא ayala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברת Shofar-Sites מציעה שירותי בניית אתרים לבתי כנסת. העלון יוצע לפני רבנים,
ול"נשיאי בתי כנסת".
היא אמרה שאפשר לשלב קצת עברית.אני לא ממש יודעת למה היא התכוונה, מאחר שהיא נתנה לי את כל הטקסט .
הלקוחה ביקשה שזה יהיה נקי ומקצועי, אבל לא יותר מדי קר.

מדובר בעלון גודל 3\1 A4, דו צדדי.
האם לדעתכם זה עונה על דרישותיה? אני רוצה כמה שיותר לקלוע לטעמה ולמה שהיא התכוונה לפני שאני שולחת לה את זה.
איך אפשר לשדרג את זה? איזה אלמנטים להוסיף? מה לשנות?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 580.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
ממש יפה. יש לזה לוק אינטרנטי.
אולי כדאי לנסות להבהיר יותר מאחורי הטקסט.

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד,נקי ויקרתי.

יש מקומות שיש רווח מידי גדול בין המילים,
נראה לי שהבס"ד אמור לעמוד בצד שמאל

• הוסף לסימניות
חסרים, לדעתי, קצת אלמנטים של "בית כנסת" זה לא מביא את הייחודיות של החברה המתמחה דווקא בבתי כנסת. אולי קצת אלמנטים של יודייקה, אפילו עיטורים מינמליים.

• הוסף לסימניות
אתה צודק, מאיר.
לא חשבתי מספיק בכיוון הזה.
איזה אלמנטים של יודאיקה, למשל, היית מציע?

• הוסף לסימניות
אולי זה מה שהלקוחה התכוונה להוספה של אותיות בעברית, אולי קטע תפילה של מה טובו ברקע (כמובן ללא שם ה') או ... השמים הם הגבול...

• הוסף לסימניות
יפה ומקצועי.
אהבתי מאוד את העיגול הכחול שמסביב ללוגו
לא מספיק "יהודי", ואם היא פונה לבתי כנסת היא צריכה את זה.

• הוסף לסימניות
איזה עוד פסוקים אפשר לשלב, חוץ מ"מה טובו"? מה עוד קשור לבית כנסת?
וגם- איך אני יכולה לשים פסוקים, אפילו בלי שם ה' , הרי זה ילך לפח ואסור לשים פסוק אלא אם כן זה עד 2 מילים בשורה..

אולי אפשר לשים מאמר חז"ל? למישהו יש רעיון למאמר חז"ל לגבי בתי כנסיות וכד'?
או אולי איזשהו טקסט אחר?

איזה עוד אלמנטים יהודיים אפשר לשים?

• הוסף לסימניות
חשבתי לעשות משהו כזה:
את כדור הארץ ומסביבו פסוקים,
כאילו להראות בזה שהמסר היהודי של מי שבונה אתר לביהכ"נ שלו יהיה מפורסם בכל העולם.
איך אפשר לשדרג את זה למשהו יותר יהודי?
(הספירלה הצהובה היא חלק הלקוח מהלוגו)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 644.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;217190:
,
נראה לי שהבס"ד אמור לעמוד בצד שמאל
א. צודק
ב. הבס"ד נראה לי שצריך להיות דווקא בעברית ולא באנגלית [עוד לא ראיתי אף מודעה באנגלית שהבס"ד הוא באנגלית]
ג.

• הוסף לסימניות
"כי ביתי בית תפילה יקרא לכל..."

אני גם הייתי משנה את הפונט :(

• הוסף לסימניות
ממתי כותבים בס"ד באנגלית?

רק בעברית ובצד ימין (ולא כפי שכתבו פה באחד התגובות)

כל השאר מהמם!
אם כי, יש רווח מידי גדול בחלק מהמילים (כנראה בגלל שהעברת את הטקסט מוורד).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא ראיתם שיש עוד אשכול עם העדכון?
בכל אופן תודה
http://prog.co.il/showthread.php?t=25061

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה