כללי חוו"ד ברכת המפיל נא להגיב

• הוסף לסימניות
משהו נחמד שעשיתי ברכת המפיל נא להגיב:D:D

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 83.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מאד נעים ונחמד

• הוסף לסימניות
הניקוד די מזעזע:
א. שם אדנות נכתב בלי ו', והא' בחטף פתח
ב. חסרים הרבה נקודות שׁין
ג. ו החיבור גם עם שורוק וגם עם שווא?

ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! צבעים נעימים.
לגבי הניקוד אני לא מבינה בזה, אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני שמדפיסים, שלא תצא תקלה ח"ו.

הארות:

הכותרת נראית מטושטשת משום מה, וה- ל' מתנגשת בעיטור למעלה

בתמונה של הרבי, להתחיל את המסיכה טיפה גבוה יותר, כדי שהכובע לא יראה דהוי.
אפשר גם להשאיר כמו שזה ורק לעבור עם מברשת לבנה קטנה באזור של הכובע כדי לתקן את זה.

השוליים צפופוים מדי, שים לב לרווח במיוחד איפה שיש טקסט קרוב או באזור התמונה.

• הוסף לסימניות
מה פרוש יש תמונות שהם לוגו אתם לא יודעים? כך במרקה הנ"ל.
לגבי העיצוב חסר לי רווח בצדדים, בין השורות,
עיצוב נאה.

• הוסף לסימניות
א. זה לא אמור להיות מצורף לנוסח ק"ש שע המטה, מה התועלת שזה יהיה בנפרד?
ב. הצבעים אותי מרדימים עוד לפני הקריאה.
ג. לגבי הניקוד, תן למישהו מקצועי להגיה או שתעתיק ממקור מאוד וסמך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעלולה;278089:
א. זה לא אמור להיות מצורף לנוסח ק"ש שע המטה, מה התועלת שזה יהיה בנפרד?
ב. הצבעים אותי מרדימים עוד לפני הקריאה.
ג. לגבי הניקוד, תן למישהו מקצועי להגיה או שתעתיק ממקור מאוד וסמך.

בסידור נוסח האריז"ל קודם אומרים את כל סדר קריאת שמע, ובסוף המפיל. כך שאם זה תלוי ליד המיטה אפשר לומר מתוך סידור את שאר הנוסח, וכשמגיעים למיטה לומר המפיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;278214:
בסידור נוסח האריז"ל קודם אומרים את כל סדר קריאת שמע, ובסוף המפיל. כך שאם זה תלוי ליד המיטה אפשר לומר מתוך סידור את שאר הנוסח, וכשמגיעים למיטה לומר המפיל.

הכוונה היא לסידור חב"ד שבטעות נקרא נוסח האריז"ל (אף שיחסית לרוב סידורי נוסח ספרד הוא הכי קרוב לנוסח האריז"ל)

אבל בנוסח האריז"ל עצמו כפי מה שמופיע בשער הכוונות, קודם מברכים ברכת המפיל ואח"כ אומרים פרשיות קריאת שמע

• הוסף לסימניות
לא כדאי לשנות צבע ליחי?

• הוסף לסימניות
יפה מאד
הייתי ממליצה למחוק קצת מהרקע של התמונה של הרבי, למה צריך לראות את הלבן הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה