כללי חוו"ד דחופה לכריכה עם הטבעות

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני עושה כריכה עם הטבעות,
מההסטוריה בפורום ראיתי פחות או יותר את הכללים לעיצוב הטבעות
עיגלתי את הפינות של הקווים שלא יהיו שפיציים
עובי הקו בערך מעל 1.7 פוינט, אם כי במקומות מסויימים בעיטורים נראה לי שזה פחות- האם זה נורא?
הכריכה עם הטבעת זהב ושחור בלבד.
אשמח לקבל הארות והערות.

קבצים מצורפים

• הדמיה copy.jpg
    KB 152.8 · צפיות: 10
  • שכבות copy.jpg
    KB 230.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני גם לא עשיתי עדיין אבל למדתי בפרוג איך עושים הטבעות.

דבר ראשון עבודה יפה

ב.מותר לקו שיהיה 0.2 (אם אני לא טועה)

• הוסף לסימניות
הייתי נותנת צורה יותר מוגדרת ומעודנת לאזור השחור.

חוץ מזה, אם זו פעם ראשונה, כדאי שתעלי לכאן גם את הקבצים שאת מוסרת לכריכיה (לא את ההדמיות האלה) ע"מ שיגידו לך אם הכנת אותם כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
בלי קשר.

באיזו תוכנה עשית את ההדמיה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אולי תעלי קובץ שחור/לבן של הגרפיקה
ככה נוכל להתרשם יותר מה שקוע, ה בולט ומה מוזהב או מושחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה