כללי חוו"ד דחופה

• הוסף לסימניות
יש כאן מוצר חדש, שרוצים להשיקו בפעם הראשונה, מה אתם אומרים? חשוב לי שיהיה מושלם!
מספיק בולט יתרונות המוצר?

קבצים מצורפים

• katalog.pdf
    1.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יפה

יפה וברור רק חסר לדעתי איזה טקסט הסבר כללי על המוצר
מבחינת עיצוב יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יפה
כדאי לכתוב למה זה משמש (פלטה ששומרת יותר טוב, על חום הסירים בשבת ?)
לדעתי כדאי רקע עם צבע חם.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה - להפריד מעט בין המספרים בתחתית העמוד
ההצללה של התמונה הראשונה לא נכונה
בהצלחה-צרפתי קובץ JPG לנוחות הציבור

קבצים מצורפים

• katalog[1].jpg
    KB 516.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יתרונות המוצר בולטים, אך ראוי שיהיה הסבר קצר (מעין כותרת מישנית) על תפקידו הייחודי של המוצר (מה זה מיחמית?)

• הוסף לסימניות
העיצוב נקי ויפה,
הייתי הולכת על צבעים יותר חמים מכיון שעכשיו בצבעים הקרים הוא קצת יוצר תחושה הפוכה ממה שהמוצר אמור להיות.
הצבע הכחול לא כ"כ מחמם...

• הוסף לסימניות
עיצוב מעולה! נקי ומשכנע!
מסכימה בקשר לצבע החם של הרקע
לדעתי ההברקות מידי מלאכותיות, אולי להדגיש אותן פחות

• הוסף לסימניות
אם חשוב לך שיתרונות המוצר יבלטו,
אז לי זה לא היה ברור.

האם זה כמו פלטה חשמלית?
האם מחממים את האוכל ע"י בעירת גז?
לא ברור.

חוץ מזה מספרי הטל' למטה צמודים מדי אחד לשני.

אם השם הוא מיחמית הפלא, חשוב שיבינו מה מייחד אותה ומה גורם לה להיות "פלאית".

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מי שכתבו מעלי -
התפקיד של המיחמית לא ברור.
אם זו פלטה חדשנית, או סתם ארון ששומר חום, או מה בדיוק?
אפשר להוסיף למשל -
מיחמית הפלא
הפלטה החדשנית שכבשה את השוק!

אגב תכולה - זה לא נראה כל כך גדול.
לפי מס' הסירים נראה יותר מתאים לזוג צעיר...

• הוסף לסימניות
יפה אבל אני הייתי מוריד את ההשתקפות שיש מתחת למחמם העליון וגם את כל ההברקות האלה שיראה יותר יקי וגם בשביל שכל המודעה תהיה באותו סגנון

• הוסף לסימניות
קודם כל תרשי לי לחלוק עלייך - המוצר הזה לא חדשני - יש את הפלטה הזו להורים שלי כבר יותר מ-10 שנים והיא נראית בדיוק ככה!!!
לכל מי שלא הבין - זו פלטה לשבת שהיא בצורת ארון, גם מכילה יותר מפלטה רגילה וגם חוסכת את כל הבלאגן והשמיכות על הפלטה והשיש, ובינינו - גם מחממת הרבה יותר טוב את האוכל.

עכשיו לחוות הדעת:
הפלטה הזו באמת ענקית, וכדאי שיראו את זה בתצלום. ההשתקפות מיותרת.
אמא שלי שמה מגשים על גבי מגשים על גבי מגשים על גבי מגשים ב-3 טורים שמכסים 3/4 פלטה, ברבע הנותר סיר חמין ענק ועל כל זה עוד מחממים את החלות...
הצבעים חייבים לדעתי להיות חמים יותר! אחרי הכל מדובר במוצר חם...
כדאי לנסות לעשות רקע מעניין יותר או לתת מסגרת.
באופן כללי - עיצוב נקי ונחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה