כללי חוו"ד דעת דחופה - מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
מצו"ב מודעה שניסיתי לשפץ עם מח חלול
מכירים את זה (מודעה שעיצבתי ופרסמתי שנה שעברה )

אשמח לקבל חוו"ד עליה.
תודה מראש על כל אחד
דחוף לי מאוד !:) :)

קבצים מצורפים

• פרסום סמינר רמות.jpg
    3 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אין קובץ

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה גדולה אבל נראה טוב!

רק צריך לארגן את הטקסט מתחת לריבועים שיהיה איכשהו במראה אחיד.
הראשון מעצבן שהוא 2 שורות.

• הוסף לסימניות
שימי משהו למעלה טקסט בהיר על כהה. כרגע המודעה יושבת טוב אבל שום דבר לא קופץ בעיניים. משהו חייב לצעוק שם.
בקיצור שימי כתם כהה ותראי ישועות..;)

• הוסף לסימניות
יפה מאד, אבל אפשר להוסיף שיפורים.

קודם כל הצבע הכללי הוורוד יותר משדר דברים שקשורים לקוסמטיקה/תינוקות, את צריכה לנסות לעבור יותר לכיוון הצבע הכחול.

הגופן שבחרת הוא קצת קופצני ופחות משדר רצינות.

בחלק התחתון, התעודות מטעם מדי תקוע בצד והסמלים נראים בשתי רמות גובה (אני רואה שהצדדיים גבוהים כסימטריה אבל זה רק מסבך) - תנסו לשים את התעודות מטעם בשורה אחת [אולי בתוך ריבוע נגטיבי] ומתחת את הסמלים ביישור ממורכז מהגובה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן, גם לדעתי תקטיני את כל הסמלים כך שיהיו אותו גובה. כדאי להוריד לחלוטין את הורוד וללכת על צבעי הלוגו הכחול סגול.
עכשיו תעשי סדר: את בוגרת י"ב וכו' תעלי למעלה, ותחת לזה - סמינר רמות וכו'.
אח"כ נותר לך רק לבחור...
את התמונות כדאי להחליף פשוט לאיקונים פשוטים ונקיים. אם יהיה חסר עניין, את יכולה להוסיף תמונה חתוכה לרוחב המודעה של ניירת או משהו כזה, אחרי הלוגו, או בין הטקסטים לאייקונים.
תשימי את המילה מסלול: ביחד עם השפט על ההכשרה, ואת ההתמחות לבחירה ככותרת מעל המשבצות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ובמיוחד למאירים ניסיתי לא הגבתי מיידית עקב שפעת רציני שחטפתי 3 ימים.
הארות שלכם פשוט במקום ופתחו לי את הראש
כעת אני מצרפת 2 מודעות זו מול זו

ושוב תודה על הכל!!!!:):):):)

קבצים מצורפים

• גווני ורוד4.jpg
    KB 76.5 · צפיות: 15
  • גווני ורוד2.jpg
    KB 75.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את התגובות מעלי, וזה הערותיי:
ראשית יפה מאד!

צבעים - הורוד טיפונת ילדותי. ההרמוניה של הצבעים קצת משעממת. תבחר צבעים יותר עדכניים.

אם כבר ויזואל, אז אייקונים עדכניים ולא תמונות.

תן שוליים מלמטה ותקטין את הלוגואים בלפחות חמישים אחוז.

הכותרת - פותח לך... דורשת קצת עיצוב ואיחוד.

חוץ מזה קו נקי, פונט מעולה. בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
סמינר "רמות" הפריעו לי המרכאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1535142:
סמינר "רמות" הפריעו לי המרכאות.

הוא כבר עידכן, מהדורה 2 :)

• הוסף לסימניות
:):):)והנה המודעה המשופצת בזכותכם

אל תתתיחסו לשיפוצי היישור
שנותרו
העיקרון הוא הצבעים ועימוד המודעה פחות או יותר ללא סיומות

קבצים מצורפים

• ורוד כחול.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה