כללי חוו"ד - הערות רבותי

• הוסף לסימניות
תבחר לא יותר מהכי הרבה 3 פונטים, ותלך איתם.
התמונה של הילד מצויינת, אבל הריכוך כבד מדי (חונק אותו... תן לו יותר מהרקע המקורי)
הכיפה לא מספיק משכנעת.
הכותרת שלך לא צריכה להיות הורים יקרים. זה לא מושך ולא מספיק פרסומי. בגוף הטקסט אתה יכול להשתמש בפניה אישית כזו, אבל בתור כותרת עדיף "ילדכם עולה לכיתה א'?" בגדול (הכי גדול). ישר זה תופס כל הורה שיש לו ילד בגיל הנ"ל.
רצוי באותיות דפוס (כי זה יותר מתאים לכיתה א') או אפילו לכתוב את זה בכתב של ילד בכיתה א'.
מתחת את כותרת המשנה.

לא יודעת איזה גודל זה, אם רבע עמוד זה בסדר, אם עמוד - הטקסט ענק ועדיף להגדיל עוד את התמונה.

• הוסף לסימניות
גם כדאי קצת "ליישן" את הכיפה, היא מידי שחורה, ומצטרפת לאריאלס בקשר למלל.זה ממש ישנה את הפרסום.

• הוסף לסימניות
האם לא צבעוני מידי?:p

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 252.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
רווח גדול מידיי בין הכותרות לטקסט.

• הוסף לסימניות
יצחק וי-
מה קרה לריווח שוליים?
מצטרפת לדור בענין הרווח

• הוסף לסימניות
אין לי כזה דבר

יעלולה-
אין לי כזה דבר-או שאני לא מסתכלת במקום הנכון
תוכלי לכוון אותי? מצ"ב צילומסך שלי
תודה מראש
כתום וירוק

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 167 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מסך

כתום וירוק,
אני מצרפת צילום מסך שלי, מקווה שיעזור לך

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 298 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה יעלולה, אין לי באמת כזה דבר, שלחתי מייל למנהלים.
תודה רבה רבה על כל העזרה!

• הוסף לסימניות
אולי את נמצאת בלשונית - היממה האחרונה בפרוג, שם אין אפשרות של פרסום נושא חדש, תכנסי לפורום ששם את רוצה לפרסם הודעה, ותנסי.

• הוסף לסימניות
וווואאוו!
בננה איך לא שמתי לב?!
תודה ע - נ - ק - י - ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין מילים!

• הוסף לסימניות
אין ספק השיפורים הועילו מאד ,הרבה יותר מוצלח עכשיו
כדאי להעלות קצת הכל כלפי מעלה
יש הרבה ריווח בין הכותרת למסגרת ואילו למטה צמוד מידי לתחתית העמוד .
וכן הייתי מוותרת על "האדום "מתחת לרביב
בלשונית מספר הטלפון

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב! אין מה להשוות לראשון. כל הכבוד!

הילד עדיין מטושטש בחלקו, לטעמי זה מפריע, וגם זה שהראש שלו חתוך טיפה בקצה.
חוצמזה - שיפרת מאוד. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה