כללי חוו"ד / הפרשת חלה

• הוסף לסימניות
אני חדשה /שותפה בפורום מזה כחודשיים ומתפעלת כל פעם מחדש משיתוף הפעולה, מהעזרה הרבה, מהפרגון,(וגם מהעבודות המדהימות שעולות כאן) ממש כל הכבוד לprog ולכל החברים באתר. ולענין החוו"ד: את העבודה הזו הדפסתי כבר לערב נשים שהתקיים לא מזמן, עכשיו אני עומדת להדפיס "מהדורה שני'ה" והייתי שמחה לשמוע הערות והארות (בעדינות כמובן;))כמו: האם התמונות למטה במקום/שייכות ,העיצוב וכו'. אגב, אני מודעת לשתי שגיאות כתיב שאותם אתקן אח"כ, המוצא עוד שגיאות תבוא עליו הברכה....

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 242.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
החלק התחתון (מהברכה ולמטה) חמוד!
לשנות את הצורה העגולה הזאת של הכותרת. והכי חשוב, לשנות פונטים בעיקר בחלק העליון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכותרת נראית כאילו נעשתה בוורד
שינוי פונט
השתמשי בגדלים שונים לכל אחד מהתמונות שברקע זה יכול להוסיף עינין
העיטור שמעל לכותרת התחתונה "מתכונים לחלות" לא מיושר לאמצע הדף וכנ"ל אלו שמתחתיו
הייתי מורידה את הרקע מאחורי הכותרת ובמקום זה לעשות בכותרת משהו מעניין
אני לא יודעת באיזה גודל זה יודפס במציאות אבל לפעמים שווה להקטין את הכיתוב ולהגדיל את המרווחים בין השורות ע"מ ליצור יותר קריאות ומרווח לנשימה
הבס"ד בבקשה יותר בצד
לחלות שבצד ימין למטה הייתי מציעה להוציא שליש מהתמונה החוצה ליצירת ענין ולהגדיל
אפשר להשתמש בשקיפויות
אשמח לראות מה יצא!

• הוסף לסימניות
יפה מאד

אך בשביל השלימות והארת העינים..
יש לתת קצת ריוח - מעל הכותרת, בין הפסקאות וכו'.
את ה'יהי רצון' בשניהם, יש לתת ישור מלא משני הצדדים.
(את התמונות נראה לי שג"כ צריך לסדר, אמנם את ההערות בזה אשאיר למומחים יותר שיגיבו אחרי.)

• הוסף לסימניות
צפוף צפוף
המתכונים לחלות הכרחיים???

רווחי בין הדברים - בין ההלכות לברכה לתחינה לתפילה

שני את הכותרת למשהו מכובד יותר
הייתי מוותר על הרקע מאחוריה (שיבולים/שעורים)

• הוסף לסימניות
נראה יפה
אבל העיטורים למטה שמפרידים בין מתכון למתכון קצת צורמים לעין אין שם סדר, אולי עדיף להכניס כל מתכון לתוך מלבן מעוגל פינות (מעוצב היטב) ולקחת תמונה אחת של חלות שתהיה פרוסה בין שלושת המלבנים וחתוכה בינהם, מקווה שהבנת
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים, באמת יש דברים שלא ידעתי להצביע עליהם ואתם הארתם לי אותם, דברים שרואים משם לא רואים מכאן:)עשיתי שינויים (לגביי הפונטים לא שיניתי לבנתיים אני אמורה לרכוש פונטים חדשים ואז אראה כיצד לשנות) דרך אגב זה יודפס על A4, (התוכן והמתכונים של הלקוחה) והרי התוצאה לפניכם:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.1 MB · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
הרבה, אבל הרבה הרבה, יותר טוב!!

עכשיו:
ליישר את הטקסט לשתי הצדדים
לצרוב את התמונות ולא לטשטש את הרקע שלהן
ובכל אופן: לשנות עוד פעם את הגופן של הכותרת :)
יותר ריווח מלמטה.

באיזה גודל פונט כתבת?
דברים לא מאוד חשובים את יכולה להקטין עד גודל 10. קריא אבל קטן.

בהצלחה בהמשך!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה. אולי את הכותרת אפשר לעשות פחות שובבה, בפונט דומה לשאר הטקסט.
נראה לי שחסר קצת צבע.הכל חד גוני כזה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יותר טוב
את הכותרת כדאי לשנות בלי אפקטים ובפונט מכובד

שימי לב לניקוד הברכה -החיריק של האות ר' ברח הצידה

כל מלבן הברכה לא יושב במדוייק בתוך המסגרת
מקמי אותו בדיוק בתוכה - עולה מעט למעלה ורווח גדול למטה

• הוסף לסימניות
משום מה אהבתי את העיצוב הראשון יותר.
או לפחות את הפונט של הכותרת של העיצוב הראשון, הוא יותר רציני ומתאים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה