כללי חוו"ד ובקשת תמונה - מתנפחים באיכות

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה טובה של מתנפחים
ואם למישהו יש תמונה של הילד ההוא במודעות של צא"ח - ההוא שמחזיק את העצים למדורה - יעזור מאוד
מה דעתכם על המודעה, זה לא באיכות אבל ההבלטה והבצעים במקור קצת שונים.
(אהרון, אם כבר מעלים - נשנה משהו לפני כן...)

קבצים מצורפים

• ‏‏
    KB 181.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מהמם ממש מקסים מגיע לרב ק. כזה מודעה יפה

נ.ב. בקשר למייל הייתי מאוד עסוק אבל אני יכול לעזור בכייף בסלולרי

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד! פעם חיפשתי בגוגל:
jumping slide
בגודל אקסטרה לארג' ועלו לי הרבה דברים יפים. כרגע חייבת לרוץ. בהצלחה

• הוסף לסימניות
נמאס לי מאלסקה..
כל העיתונים מלאים בהם!
מודעה יפה..עמוסה וצבעונית.
הסתדרת עם התמונה של המתנפחים?כי זו נראית טובה.

• הוסף לסימניות
לא הסתדרתי התמונה כאן היא מפוקסלת
אם יש לך מה לעזור- אשריך

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
א. הייתי מחליפה צבע בפס הלבן או בפרדס חנה... (אולי צהוב כהה?)
ב. לא הייתי עושה את המילים הראשונות בכל מילה שם מודגשות, ואם כבר אז לא ב"דרייבין" אלא ב"כריש" בולד...
ג. ריווח - התהלוכה תצא בעז"ה - נוגע למעלה
ריווח - פרסים יקרי ערך מתנגשים בקיר השמאלי.

אבל ממש יפה וצבעוני... אם הייתי ילדה, הייתי רצה!!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
רק רציתי להוסיף על מה שהעירו כאן:
1. המילים שמתחת למתנפחים אמורים לעודד את הילדים לבוא לתהלוכה
משום מה, הם קטנים למדי ולא קריאים - תן להם יותר הבלטה.
2.התוכנית לא אמורה להעניין את הילד כמו הגרלת הענק
תחליף את המיקום, ותן יותר ביטוי לאופניים. התוכנית יכולה להיכנס
מתחת לכינוס ענק ובאותו עיצוב.
אולי היית מוציא משם את המתופפים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בס"ד
מודעה מקסימה ומלאת חיים.
מאד מזמינה ומתאימה לתוכן.
לגב הפס הלבן שכבר דובר בו, אני חושבת שהיה מועיל להוריד בכלל ואת פרדם חנה קצת להגדיל.
המלל שלההגרלה לא מספיק בולט (השחור על האדום) ואני חושבת שאומרים הגרלה של פרסים ולא על פרסים.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה