כללי חוו"ד ועזרה - לוגו וכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
לילה טוב.

אני חדשה בפורום הזה, קודם כל, אני חייבת לציין את הפרגון והעזרה שנשפכים פה בלי גבולות. חן-חן. אני גאה להצטרף למשפחה הזו.

ברצוני לשמוע את חוו"דכם המלומדת על העבודה.
הלוגו מורכב מהאותיות R ו-D - ראשי התבות של שמי.

כבר זמן רב אני מתלבטת איך לעצב את כרטיס הביקור שלי, עד שאחרי סקיצות רבות והמון דוגמאות, עלה לראשי העיצוב שאהבתי...

הכרטיס הוא עם לכה סלקטיבית על כל מה שצבוע בירוק בשני הצדדים (וכן על הצבע הלבן רק בעיטור).

וכעת לעזרה - הדפסתי את העבודה הזו קודם כדי לראות אם הצבעים יוצאים בסדר ו --- הירוק לא יצא ירוק כזה והאפור יצא כחלחל. מישהו יודע למה?

וכמעט שכחתי - חתכתי את הבלידים ע"מ שתראו את הכרטיס בצורה מושלמת.
וכן, אלו שני צדדים.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 172.3 · צפיות: 11
  • 83769.jpg
    KB 162.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ראשית

חוו"ד, יפה מאוד, יוקרתי ונקי.

(הגדרת את הצבעים כ cmyk ?)

• הוסף לסימניות
יוקרתי ויפה.

שתי המלצות:1.לגבי הלוגו אני מבינה למה שמת את הקו מתחת למילה (כי זה כביכול מתבקש וכדי שתוכלי לכתוב את ההסבר ...)אבל לדעתי זה בעייתי, במיוחד הקו שנכנס לתוך האות d הוא נראה זר ומה גם שהאות הזו מימלא שונה ומיוחדת משאר האותיות והקו שנכנס שם מקשה עוד יותר על הקריאות והרצף. תנסי לראות איך הלוגו מתפקד בלי הקו לדעתי זה יעבוד יותר טוב. 2. העיטור הגדול שמופיע פעמיים, לדעתי מספיק פעם אחת אין צורך לחזור פעמיים, עדיף צד אחד עם עיטור גדול ובצד השני "שאריות" ותזכור לעיטור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morit;286749:
העיטור הגדול שמופיע פעמיים, לדעתי מספיק פעם אחת אין צורך לחזור פעמיים, עדיף צד אחד עם עיטור גדול ובצד השני "שאריות" ותזכור לעיטור.
בהצלחה!

זה היה אחד מהסקיצות לעיצוב זה...

לחזור לשם?

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים.
כולי הסכמה ל2 הערותיה של מורית, ובעקר לשניה מביניהם (העיטור)

ואפרופו עיטור, יש מצב שהוא מוכר לי מאד....??;)
(להבהרה:
אם הוא מורד מאיפשהו, אז.... לא, לא מומלץ.. ועוד בכ. ביקור האישי...!!!
ואם טעיתי, אלפי התנצלוית. הוא מקסים בכל מקרה, אבל..)

ועוד משו קטנטן: הקוים התוחמים את הפרטים בגב הכרטיס, כמעט בדיוק חופפים לרוחב תיבת הטקסט. אבל רק כמעט...

• הוסף לסימניות
לגבי הבעיות שהיו לך עם הצבעים, מאוד ייתכן שהבעיה אצל מי שהדפסת אצלו. בפרט אם מדובר בהדפסה דיגיטלית.

פשוט יכול להיות שהמדפסת שלו נותנת יותר מידי ציאן או פחות מידי צהוב. ואז הירוק יוצא פחות זוהר, והאפור יותר כחול.

רצוי למצוא מישהו שמשקיע בנושא של כיול הציוד שלו. וגם אז, אפשר לבקש הדפסת דוגמה (אם מדפיסים דיגיטלי) ואפשר לכוון את רמות הצבע בהדפסה.. אני עובד הרבה עם פרינטיב בירושלים שזה דפוס מאוד גדול, ולמרות זאת (או בעצם בגלל זה) יש להם המון סבלנות להוציא לך את ההדפסה בדיוק כמו שצריך.
אם מדפיסים "אופסט", אז אפשר לבקש אייריס.

• הוסף לסימניות
יוקרתי, נקי ויפה מאד!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם תורידי את העיטור ותמרכזי את הכל ובצד אחד תשימי רק את הלוגו ובצד השני את הפרטים זה יהיה יותר יפה ונקי.
פשוט העיטור הזה... כבר קצת נדוש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;286795:
לדעתי אם תורידי את העיטור ותמרכזי את הכל ובצד אחד תשימי רק את הלוגו ובצד השני את הפרטים זה יהיה יותר יפה ונקי.
פשוט העיטור הזה... כבר קצת נדוש...

מודעת לנדושות שלו, ובכ"ז, אני עדיין אוהבת את העיטורים האלו.

בכל מקרה, תודה לכולם. (ואם לא דברתם כלל על הלוגו, אני מניחה שהוא עובר, אה?:))

• הוסף לסימניות
פשוט מושלם!!!
מאוד אהבתי
אין לי שום הערות!!!
תצליחי!!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה