כללי חוו"ד ועזרה - מתנת הוקרה

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לקבל הערות ושיפורים.
הלקוח שולח מתנת הוקרה לתורם שמשלם את הוצאות הכולל. זהו כולל חצות מהשעה 1 ועד 6 בבוקר. והוא רוצה לבטא בשעון את שעות הלילה וביחד עם זה את שעות הכולל שמאירות בחושך מאור התורה... (פחות או יותר זה הפילוסופיה ...)אשמח לשמוע האם זה מספיק מבטא את הנ"ל ובמה אפשר עוד לשפר ??
למטה בצד שמאל יהיה כיתוב של כמה שורות.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 425.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העבודה יפה מאוד, העיטורים והצבעים מושלמים.

אבל זה בהחלט לא מבטא את העניין....

לדעתי אפשר לעשות ברקע של השעון תמונות של אברכים לומדים ובשעות של פעליות הכולל שיהיה מואר ובשאר שעות היום שיהיה חשוך

• הוסף לסימניות
לדעתי עבודה מצויינת.

• הוסף לסימניות
דוקא זה מביע את הרעיון יפה!!
למה רשמת גם 18, ו-24?

• הוסף לסימניות
שיהיה ברור שאלו שעות לילה ולא יום

• הוסף לסימניות
24 אני מבינה, למה 18 מדגיש זאת?

• הוסף לסימניות
זה מביע את הרעיון רק אחרי שקוראים את דברי דיסק.

סתם אחד שנותנים לו לראות את הדבר הזה אינו מבין...

• הוסף לסימניות
לא נותנים את זה לסתם אחד...
זה מגיע למי שמכיר את הכולל ושעות פעילותו החריגיות

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, יפה מאד!!
מפריע לי המלבן של זיכרון בנימין זאב- המיקום אני מבינה שאין ברירה אחרת
אבל אולי כדאי לנסות לסובב אותו קצת באלכסון וגם שלא יכסה חלק מהפרצופים שבתמונה
צריך לנסות ולראות אם זה לא מקלקל
וכן גם ההבזק של השעות 1-6 לדעתי צריך להיות יותר מטושטש שיתקבל בצורה טבעית יותר וגם הצבע שלו צריך להיות קצת צהבהב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י finkel_ch;82977:
עבודה יפה, יפה מאד!!
מפריע לי המלבן של זיכרון בנימין זאב- המיקום אני מבינה שאין ברירה אחרת
גם לי אישית הפריע המלבן של הלוח זיכרון אך הלקוח מתעקש להשאיר אותו בגדול ובשלימות שזה העיקר בשביל התורם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסק;83062:
גם לי אישית הפריע המלבן של הלוח זיכרון אך הלקוח מתעקש להשאיר אותו בגדול ובשלימות שזה העיקר בשביל התורם

יפה מאוד!

אולי תורידי קצת את השלט בשלמותו למטה ותשלבי את העיטור התחתון שיעבור גם מעל השלט ככה שהעיטור יעשה פה איזה סגירה, כיון שככה זה נראת תקוע קצת וכמו שאמרתם...

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!!!
מה שהפריע לי שהשעות שרצית להדגיש כאילו נראות מחוקות זה לא מספיק ברור, הלוגו נראה חתוך.
אולי תעשה את הבזקי התאורה בגוון קצת שונה ושבתוך השעון יהיה בהיר יותר ובחוץ ההדגשה של הקרנים תהיה יותר בולטת.

• הוסף לסימניות
יפהפה!
השעון, קרני האור, העיטורים במיוחד

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות והארות.
שיניתי מעט האם עכשיו טוב יותר או להיפך?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 423.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לטעמי טוב יותר מבחינת השעון.
רק אולי את הקרניים מעט לחדד והצהוב לתת משהו יותר פלורוסנטי..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! המילים קומי רוני צרות מדי, צריך קצת יותר לעגלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה