כללי חוו"ד ורעיונות - תעמולת בחירות - סקיצה ראשונית (ואין זמן!!)

• הוסף לסימניות
הפונט בפתקים הוא פרנק, אאל"ט.

• הוסף לסימניות
עוד משהו - בתמונה השניה הוא מרים כוסית... לפחות שלא יראו אותה....

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי עם הכחול -זה שהמתחרה שלו הולך עם כחול. זה לא יהיה בעיה?
הירוק קורץ לי.. זה לעניין?

לגבי התמונה - אני במאמצים להשיג תמונה חדשה.

מה לגבי הפונטים? הקומפוזיציה?

• הוסף לסימניות
אני סבור שהאיש צריך להיות יותר ישר.

• הוסף לסימניות
ירוק תפוח,
מצד אחד הוא נועז (צריכים את זה בבת ים?)
ומצד שני הוא צעיר (לא משדר נסיון)

אם הכחול לא טוב
אולי תנסה בורדו
מתחבר טוב למגזר
צבע חזק עם נוכחות
כבוד ומשענת - - -

כדי להפוך אותו לקליל יותר
תוסיף אולי צהוב חרדלי.

לעניין הקומפוזיציה
האמת, טעון שיפור.
ועוד משו,
הייתי רוצה לראות איזה אלמנט
שילווה את הקמפיין.
תנסה משו עם חיצים / משולשים
מצולעים כלשהם ייחודים למועמד הזה.

זו דעתי - - -

• הוסף לסימניות
מי היה הראשון שהמציא את: "מספר 1 בעשיה" ?????

• הוסף לסימניות
בתמונה 2 רואים את הכוס (או מה שלא יהיה)שהוא מחזיק, צריך להוריד מעט את הרקע הכתום, לתשומת ליבך.. וכמו שאמרו, צריכים צילום אחר בדחיפות, חיוך ממש מאולץ

• הוסף לסימניות
שימי לב לכוס בקמפיין השני... זה במכוון?
וכן, למילה עובדה מתאים יותר פונט חזק ויציב! (לא כתב.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה