כללי חוו"ד ושאלות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
עליי להגיש דוגמא לעימוד של ספר משולב בתמונות. מה דעתכם על הכיוון? (המלל והתמונות לא שלי, שאלתי על העיצוב בלבד).

ושאלות:
האם יש דרך לבחור את כל התמונות שמשולבות בטקסט? (אני רוצה להחיל על כולן שיטת שילוב)

האם יש דרך לבטל את כל הרקע הלבן שסביב התמונות, כדי שאוכל לתת רקע לעמוד? (בלי להיעזר בתוכנות חיצוניות, ושימו לב שיש לפעמים לבן גם בתוך התמונה עצמה)

איך בעצם מתעסקים עם הטאבים? (בינתיים המלל שבתוך האוצר מילים לא מאורגן כמו שצריך).

ואם כבר, מה הכיוון למחיר לעמוד כזה? 30 ש"ח לעמוד נשמע לכם הגיוני?

עד כאן לבינתיים. תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 610.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
העיצוב מאד חמוד
אפשר בthreshold להוריד את הלבן
או באילוסטריטור בlive trace
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
העימוד יפה מאוד,
רק למטה באוצר המילים נראה לי שצריך להכניס קצת פנימה משני הצדדים כדי שיהיה שוליים עם אויר, וכן למעלה, קצת להוריד את התמונה למטה ולא להתחיל צמוד כ"כ לקצה העמוד.

הייתי ממליצה לך לעבוד עם סגנונות אוביקט ע"מ לשנות להן מאפיינים, פעם ראשונה תצטרכי ליצור סגנון ולבחור כל פריט ולייחס אותו לסגנון שיצרת, אבל אח"כ תוכלי בקלות לשנות את מאפייני האוביקטים כולם בעריכה אחת.
יכול להיות שתוכלי לבחור את כולם דרך חפש והחלף אוביקט.

• הוסף לסימניות
שתי דרכים להוריד את הלבן
אחת מולטיפליי באפקטים
שניה-קליפינג מאסק -אלט שיפט קונטרול K

את יכולה לבחור הכל עם שפט/קונטרול
או כמו שאמרו לעשות אובזקט סטייל

• הוסף לסימניות
יפה

הייתי גם נותן רווח בין הכותרת לסיפור - הניקוד כמעט נתפס לאמא ברווזה במטפחת

יש כוכביות בסיפור - בטח לתרגום המילים - היכן מיקמת את התרגום?

אאלט יש לאמר אוצר מילים עם י'

• הוסף לסימניות
מחיר

30 ש"ח לעמוד נשמע לי זול. אבל כמובן זה תלוי במספר העמודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה