כללי חוו"ד |חום בקור

• הוסף לסימניות
כל פעם אתם ממש עוזרים לי בניסוח, הערותיכם משפרות משמעותית את עבודותי, מחכה לתגובות תודה מראש,

קבצים מצורפים

• חורף copy.jpg
    KB 380.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
אולי הייתי מוריד קצת את הצבע השחור - הכהות זה תופס מידי קודר,
לדעתי,
אבל עדיין המודעה מקסימה

• הוסף לסימניות
נחמד בהחלט.

לענ"ד עדיין חסר קצת חום...;)
אולי ת'קופי: ""חום בקור" תחממי קצת ויזואלית?...:rolleyes:

(בסוגרי סוגריים: שימי לב ל- ' של בעיות בריאות, שיקום וכדו'...)

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהתמונה כצת יותר מידי קודרת חשוכה.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה,
להחליף את האפור לתכלת / כחול בדחיפות, מראה דיכאוני במקצת
לדעתי, במזג האויר הנוכחי אין טעם לפרסם מודעה כזו, זו מודעה שמתאימה לימים סגרירים שאין חשק להתקרר בהם - מראים שבבריכה חם.
המודעה כרגע עושה חשק להתכרבל מתחת לפוך ולא לצאת לבריכה...

• הוסף לסימניות
התמונה באמת מדי קודרת
אולי כדאי לקחת כסא עם שמשייה, אבל תמונה אחרת שמשדרת יותר חמימות, לשים אותה בענק (עכשיו השמיים בולטים מדי, והכסא קטן מדי), ואז לשים רקע של שמיים תכולים אפורים עם גשם (כמו שמיים ביום רגיל באנגליה)
או אפשר לשים תמונה של שמש על שמיים גשומים, בצבע אםור תכלת. (לא שחורים!)

• הוסף לסימניות
אני שומעת את טענותיכם, אבל אני חושבת שככל שהקונטרס גדול יותר בין החקיץ לחורף, התמונה מענינת יותר, שמים כחולים- מה עשינו? לא?!

• הוסף לסימניות
לא כחולים לגמרי אבל גוון כחול יותר

• הוסף לסימניות
מבחינת ניסוח: עדיף חם בקור. יותר מובן.
אבלמבחינת התמונה אני נגד, יש לכם גריד מאוד מסוים למודעה, תמיד הויזואל משולב בתמונה של הבריכה ברגע שאתם משנים את זה, אתם מאבדים את האפקט של הזיהוי המיידי.
לדעתי, קחי את התמונה המקורית של הבריכה שלכם "ותחממי" אותה, תני לה צבעי כתום ואדום, שהמקום יראה כאילו יש שם אח בוערת ומחממת.

אם אתם נשארים בכל אופן אם התמונה הזו- (כפי שכתבו: "המודעה כרגע עושה חשק להתכרבל מתחת לפוך ולא לצאת לבריכה... ) תכתבו בפשטות: "הבריכה מחוממת"
זו הבטחה חזקה עם ויזואל מתאים.<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
כשהשחור יחד עם כתום - השחור עושה רושם של עשן (מתחבר עם הכתום כמו לאש) ולא של שמים כהים. לכן כדאי לתת לשמים גוון כהה אחר, או לפחות להכניס בהם רמזים של גוונים כחולים, שלא ייראו כמו עשן כבד.

• הוסף לסימניות
טוב.... שינתי.... איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• חורף copy.jpg
    KB 395.7 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;312685:
מבחינת התמונה אני נגד, יש לכם גריד מאוד מסוים למודעה, תמיד הויזואל משולב בתמונה של הבריכה ברגע שאתם משנים את זה, אתם מאבדים את האפקט של הזיהוי המיידי.
.<!-- / message -->
חן חן לך.... אבל כבר בעונה קודמת שינתי את הגריד והלכתי על תמונה שקשורה לעונה, משום שהציורים על הקירות התשנו, ואנשים רצו שכבר אגוון בעיצוב הניצחי.... מה את נגד התחדשות?? הגל שחותך את התמונה הוא מהלוגו...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, למעלה מידי חשוך אולי כדאי להוריד מעט מהשמים החשוכים ..

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה עדיין קודרת מידי,
לא קורה שבבוקרו של יום חורפי השמים כחולים יותר אבל מעוננים?
ואם כבר את הגלים צריכים להיות סוערים:eek: ולא כאלה מן שקטים.
(אפשר לחשוב שיש שם דגל לבן:cool:, וממש כדאי להשאר לשבת שם;))

• הוסף לסימניות
להשראה...
דרום לונדון,

קבצים מצורפים

• CIMG1113.JPG
    1.9 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אם התכוונת להעיר על הגלים...
הבריכה בא"י במרכז גאולה ירושלים....
לא להרחיק נדוד...להשאיר את הצופים במציאות הישראלי!
ולא במציאות של עיר אפורה כמו לונדון.

• הוסף לסימניות
מודעה קודרת מידי
השמיים קודרים השמשיה זוהרת..
הייתי מוותר על הקוים שמתלוים לפונט של חום בקור - הקונטור האדום השחור הפנימי
הצבע הלבן שבו לא מעביר את החום בקור

נסי להוריד יותר את התמונה והגל הכתום - חלל לבן בימין
תקני את הגל הכתום בצד שמאל - מסתיים לא ככ טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;312683:
אני שומעת את טענותיכם, אבל אני חושבת שככל שהקונטרס גדול יותר בין החקיץ לחורף, התמונה מענינת יותר, שמים כחולים- מה עשינו? לא?!

טוב, אז עם הקונטרסט אכן עשינו משהו מענין וחריג עם התמונה, אבל לא עשית חשק לאף אחד לצאת לשחות בכזה מזג...הים קפוא, אני מחכה לחזור הביתה , ומהר.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לדעה שהאפור עושה רע על הלב, וגם הויזואל לא מושך לכיוון הברכה....
גם הייתי צריכה לקרא כמה פעמים את הכיתוב חום בקור, בשביל להבין את הכוונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה