כללי חוו"ד חשובה|מודעה למכירת בגדי ילדים

• הוסף לסימניות
מודעה שנעשתה בפרק זמן קצר ובלחץ אטומי של ערב פורים אצל אם בישראל...:)
אז בין התחפושות, הצלופנים, הקלקרים וסרטי המתנה המסתלסלים -זה מה שיצא.

כל חוו"ד על הרעיון ועל הביצוע חשובה במיוחד כי אני לא ממש שלמה עם היצירה הזו (ולכן היא הועלתה לכאן :)).

(ערכתי את ההודעה לצורך תיקונים קלים)

תודה.

קבצים מצורפים

• בגדי קיץ תשע.jpg
    KB 150.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בס"ד

מודעה מאד יפה ואלגנטית.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, קצת עמוסה - כנראה כתוצאה מהשולחן בסלון...
אין פרופורציה בין הילדה לארגזים, אבל באמת שנסלח!

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד, רק מפריע לי שהעמוד מחולק לשני חצאים שווים. לדעתי יהיה הרבה יותר יפה אם התמונה תתפוס 2/3 מהעמוד (אפשר להוסיף רקע שחור למעלה ועליו לכתוב את הכותרת).
את החיבור בין התמונות לעשות בצורה קצת יותר מקצועית (מסכת מעבר בצד שמאל תעשה את העבודה).
על החלק של השקיפות בתמונה של הארגזים כדאי לוותר ולהכניס אותו מתחת לחלק האדום שמתחיל את חלק הטקסט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד מרשימה!
הרעיון של הארגזים מקורי למודעה למכירה..
אני מצטרפת לעניין של השקיפות והילדה.. תנסי אולי טיפה להקטין את הארגזים, או להגדיל את הילדה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;364998:
א. נחמד מאוד, רק מפריע לי שהעמוד מחולק לשני חצאים שווים. לדעתי יהיה הרבה יותר יפה אם התמונה תתפוס 2/3 מהעמוד (אפשר להוסיף רקע שחור למעלה ועליו לכתוב את הכותרת).
ב. את החיבור בין התמונות לעשות בצורה קצת יותר מקצועית (מסכת מעבר בצד שמאל תעשה את העבודה).
ג. על החלק של השקיפות בתמונה של הארגזים כדאי לוותר ולהכניס אותו מתחת לחלק האדום שמתחיל את חלק הטקסט.
בהצלחה.

א. זה לא אפשרי להשאיר חלק קטן כ"כ למלל מרובה יחסית, (ובמיוחד שבכל כמה דקות עגולות נוסף עוד איזשהו משפט...)

ב. יש שם מסיכה ששמתי במהירות ושכחתי לטפל בה (תודה שהזכרת לי).

ג. זה אחת הסקיצות שעשיתי, אחזור אליה.

• הוסף לסימניות
א. את יכולה להעלות את ה"מכירה מיוחדת ליומיים בלבד" לחלק השחור העליון שיווצר לך, ואת כל שאר הטקסט לשים ב-4 שורות. מה הבעיה?
ב. בבקשה...
ג. אם זו אכן אחת הסקיצות שעשית אז את "חייבת" לתת לתמונה יותר מקום בדף כי אז היא תהיה אפילו פחות מחצי וזה יראה מגוחך. אולי תנסי את זה ותעלי לנו להשוואה???

• הוסף לסימניות
מי צילם את התמונה? היא טובה מאד!
אולי יש כאן הערות צודקות אבל באופן כללי המודעה מצוינת! אז אם אין לך זמן, הקשיבי לי, שלחי ישירות ללקוח. מעולה.

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה לי יותר טוב כך.

כרגע, אני מפילה עליכם להחליט בשבילי כי אני ממש לא בכושר... :);):eek::(:);):eek::(

קבצים מצורפים

• בגדי קיץ תשע.jpg
    KB 175.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
השילוב בין הילדה עם הרקע האפור והקרטונים עדיין לא טוב.

אולי לוותר על האפור בכלל.

• הוסף לסימניות
החלוקה ה-ר-ב-ה יותר טובה!!!
קודם זה נראה קצת כמו שתי מודעות שונות, ועכשיו הכול מחובר ומקושר והתמונה היפה בולטת הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
השני מצויין מבחינת קומפוזיציה, צבעים, הרעיון של הארגזים מעולה.

יש רק בעיה ממש קשה בחיבור של הרקע האפור עם הרקע של המודעה,
אצלי ממש רואים את משיכות המברשת, והמחיקות,
ויש כתם שחור בין הרקע האפור להמשך המודעה למעלה
כנראה המסך שלך טיפה כהה מדי ואת לא רואה את זה

טיפו' - זה ממורכז אבל נוטה קצת לימין, ואילו החלק למטה ממורכז,
זה לא אמור להיות כך. תאזני איכשהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;365061:
השני מצויין מבחינת קומפוזיציה, צבעים, הרעיון של הארגזים מעולה.

יש רק בעיה ממש קשה בחיבור של הרקע האפור עם הרקע של המודעה,
אצלי ממש רואים את משיכות המברשת, והמחיקות,
ויש כתם שחור בין הרקע האפור להמשך המודעה למעלה
כנראה המסך שלך טיפה כהה מדי ואת לא רואה את זה

טיפו' - זה ממורכז אבל נוטה קצת לימין, ואילו החלק למטה ממורכז,
זה לא אמור להיות כך. תאזני איכשהו.

עוד לא עבדתי על העיבוד רציני, כי לא הייתי סגורה עם זה.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה בבסיס, לדעתי כדאי לעשות שינוי קטן שיתן לה המון:
את הילדה עם הארגזים להוריד למטה וכך הכל יסתדר טוב יותר,
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה הרבה יותר יפה...
כמו שאמרו לגבי שילוב התמונות למעלה יש עוד מה לעבוד.
מבחינת הטיפוגרפיה למעה יש עוד מה לשפר ולמטה השורות צריכות להיות מסודרות אחרת (ואל תשאירי מילה בודדה בשורה...). בשורה של "שבת ויום יום" תכתבי לפני כן "בגדי" או "מבחר בגדים ל". אפשר להוריד את ה-ב' בהתחלה של "במחירים זולים במיוחד" (ואם אפשר עדיף שזה יהיה המשך ל"בגדי שבת וכו'" כדי שזה ייצא 4 שורות באותו רוחב פחות או יותר ואז יהיה אפשר לעשות יישור לימין עם העיגול גדול יותר בשמאל).
את העיגול בשמאל תורידי קצת יותר לתוך הלבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;365084:
(ואל תשאירי מילה בודדה בשורה...)

חחח... המצב שלי אנוש כרגע אחרי שתי לילות כמעט ללא שינה ועבודה סביב לשעון...

טעויות משונות שאף פעם לא קרו לי... מזל שהעליתי לפה, כי גם לזה כמעט לא היה לי כח. :eek:

• הוסף לסימניות
מודעה נחמדה.
לאיודעת למה
אבל היא נותנת תחושה של התרמה קצת..
או גמ"ח

אוליבגלל הקופסאות...

אני הייתי מוסיפה קצת חיים..

• הוסף לסימניות
הי! אין מה להשוות בכלל!!
המודה השניה הרבה יותר יפה ומסודרת..
רק תסדרי את מה שהעירו למעלה..
ו-לכי לנוח טיפה.. לפני שהבלאגן של שבת ופורים עצמו יתחיל..;)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד(השניה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה