כללי חוו"ד טיפוגרפיה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני חדשה פה. הגבתי באשכולות שונים, אבל זו לי הפעם הראשונה שאני פותחת הודעה בפורום הנחמד הזה. אני מקווה שיהיה לי ולכם נחמד.

ובכן, לפעמים, ככל שעובדים על עניין מסויים יותר, הוא יותר מסתבך.

נראה לי שכך אירע לי הפעם. אני ממש לא מרוצה משלושתם ואני מצפה להערות.

האימרה המובאת להלן בשלושה וריאציות טיפוגרפיות נועדה להיות מגזרת נייר. לכן אין צורך להתייחס לצבעים וכו' אלא אך ורק לטיפוגרפיה גופא.

תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.5 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
בדוגמא הראשונה יש משהו מעניין אבל אולי כדאי עוד טיפטיפה לרווח בין השורות
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
חוסר הריווח הוא מכוון, כדי לגזור את האותיות ולא את הרקע. תודה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי עושה משהו שילוב של הראשון והשני, טיפטיפה שיפוצים, וזה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
כשאת אומרת "שילוב", למה את מתכוונת?

• הוסף לסימניות
לדעתי השני.
בראשון יש יותר מדי משחקי גודל
בשלישי היישורים לא כל כך זורמים לי.

אז השני. אבל את השורה האחרונה ליישר לעיטור כמו באחרים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;219562:
כשאת אומרת "שילוב", למה את מתכוונת?

למעלה, כמו הדוגמא השניה (הטקסט הקטן יותר), ולמטה, כמו הדוגמא הראשונה (ליישר את העיטורים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה