כללי חוו"ד יין גנוז

• הוסף לסימניות
איש קטן, הייתי מסכים איתך לגבי השילוב באם החביות היו נראים גם חשוך ובאותו צבעים, אך החביות נראות כמו מחסן יקב מואר, ואילו הוא נראה (כמו שאמרת) באיזה מרתף ורק נר מאיר עליו... ועדיין זה צהוב מידי "לימוני".. אעלה ברשותך תמונה זו ותאמר לי מה דעתך..

(לישון, נישן כשנחזיר את הנשמה שלנו להקב"ה..)

תם: אתה לא בסדר, גם אני ברעסלבער (לפחות משתדל:))

• הוסף לסימניות
אני? ברסלב'ר? אולי בגלגול הבא.

והיינות הם של אור הגנוז, וקרלינסקי הוא איש השיווק שלהם.

• הוסף לסימניות
n-eli

מימילא זה מודפס על נייר עיתון, והכל, כולל השטח הלבן, יקבל צבע צהבהב דוחה. אז ככה שאתה בהחלט יכול להיות רגוע, לומר ת'תיקון, לבכות על החורבן, לישון שעה וחצי, ולקום כארי לותיקין...

• הוסף לסימניות
ברשותך!

צפה בקובץ המצורף 35980
עשיתי את זה רק להדגמה! השארתי חלקים בשביל שתבין את ההבדל, וגם מכיון שהתעצלתי לטרוח יותר מידי, ד"א אולי הצביעה לא הכי איכותיתי אבל אני מקווה שהעיקרון הובן.

והתירוץ לגבי הצבע של העיתון, נו.. עדיין אפשר לעשות את זה יותר בהיר...
ולפי מה שאתה אומר שצהוב הופך לחזק יותר על גבי העיתון, אז תמונה לימון נהפכת לתפוז?:)

וברצינות, אתה לא ברסלבער??

קבצים מצורפים

• %F4%F8%F1%E5%ED%20%F8%E5%E7%E1%20%F7%F8%EC%E9%F0%F1%F7%E9%F2%E5%FA%F75.jpg
    KB 257.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השפרצת עליו סנט מוריץ?

• הוסף לסימניות
אני יש לי תירוץ: פסח! (לכן סנט מוריץ.)
אבל, לימון על שום מה?:)

• הוסף לסימניות
ולעניינינו.

קודם כל, שאפו על ההשקעה.

אך צר לי, הבהירות שהדגמת, רק מחדד אצלי את מה שטענתי קודם לכן. הפנים משתלבות הרבה יותר יפה בויזואל הכללי כשהם צהובות, מאשר הם בהירות.

לעניות דעתי הצנומה והחלולה.

• הוסף לסימניות
סוף כל סוף הוא סידר קצת את הפאות....
למה לא עשית גרדיאנט לחלק הלבן? הוא היה משתלב הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
לדעתי תן את הגוון של הפנים על כולו. הצהוב נראה לא מקצועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה