כללי חוו"ד | ישיבת הנגב - שילוט

• פותח הנושא LMNT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם ירד לדפוס,
אך עדיין אשמח להערות והארות.

ותודה ל-LPK על העזרה..

קבצים מצורפים

• ULAM-gav-yamin copy Large.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
העיצוב מאד יפה!
רק מספר הארות:
1. היתי מוסיפה הצללות לדוגמא מתחת לוילונות. מאחורי הכתרים וכו'
2. המילים הכנסת ספר תורה וכו' בדוגמא השניה לרווח בין האותיות.אולי לנסות גם לעשות אותם בצבע זהב... אולי... לא בטוח...
3. ברוכים הבאים וכו' בדוג' השלישית הייתי מציעה לעשות כתב BOLD ולא דק.

ירד לדפוס - אך להבא...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
ובגלל זה צרם לי מאוד העמודים ההפוכים
והכתר במודעה השניה נראה הרבה יותר טוב מאיך שהוא יושב בלוגו

• הוסף לסימניות
גם לי צרם העמודים ההפוכים...

• הוסף לסימניות
קצת מכל סגנון... אבל ממילא ירד לדפוס.

• הוסף לסימניות
ונתנו, אמנם זה כבר ירד לדפוס, אבל בלי ההערות וההארות מפי חברי הפורום היקרים הבאנר הבא יראה אותו הדבר, ולא יותר טוב...

זו הסיבה שהעליתי את זה...

• הוסף לסימניות
ונתנו, אמנם זה כבר ירד לדפוס, אבל בלי ההערות וההארות מפי חברי הפורום היקרים הבאנר הבא יראה אותו הדבר, ולא יותר טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LMNT;82606:

וזו הסיבה שאני לא מגיב, שבבאנר הבא תבקש הערות לפני שאתה שולח לדפוס...

• הוסף לסימניות
במבט ראשון מאוד מרשים, וצבעים טובים.
במבט שני - העמודים ההפוכים ממש הפריעו לי בעין,
והחוסר סימטרי'ה בעיטור למטה (השלט השני) - אם הכל סימטרי לגמרי תעשה גם את זה סימטרי

• הוסף לסימניות
ונתנו, אם היה זמן, הייתי מעלה את זה קודם. מהרגע שהשלט היה מוכן ועד שהוא יצא לדפוס היה בס"ה שעה וחצי...

• הוסף לסימניות
אני אישית חושב שהכינורות בצדדים ענקיים ביחד לעמודים אולי טיפה להקטין התוצאה תהיה מושלמת לדעתי.

חוץ מזה מוצלח מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה..
טעון שיפור :)
השתכללו ישיבת הנגב כל הכבוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה