חוו"ד | כבר הרבה זמן לא מעלים לכאן עבודות

• הוסף לסימניות
מהמם באמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;975875:
הכל נכון חוץ מהעובדה שלא רק מצלמות רד מפיקות תמונה שעולה על התמונה הזו. יש מצלמות DSLR שהן עם גוף של וידאו בתקציבים של 5,000$-10,000 כמו FS700, Fs100 וכן C100,C300 היותר יקרות והם ממש מתחרות של הred.

דבר שני מצלמות הDSLR הן באמת טובות אבל ניתן לעשות איתם רק דברים מבויימים כמו קליפים פרסומות וכדומה אבל בשום אופן לא חדשות, אירועים וכד' בלתי אפשרי לתפעל אותם כשצריך להגיב מהר.

האמת היא שעם רד אי אפשר להתחרות הם פשוט הרחק מכל מצלמה שקיימת. המצלמה היחידה שמתחרה בה היא Arri Alexa.

קראתי לפני איזה כמה שנים את 2 המאמרים האלו,
http://prepost-consulting.blogspot.co.il/2009/08/red.html
מאז כבר אמרתי לעצמי אם אקנה מצלמה לעצמי, זה יהיה ה RED.
היום זה כבר נהפך למותג, כאילו אם לא צילמת ב"רד" אתה לא שווה...

אולי בעתיד... (מבטיח לעדכן:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;975875:
דבר שני מצלמות הDSLR הן באמת טובות אבל ניתן לעשות איתם רק דברים מבויימים כמו קליפים פרסומות וכדומה אבל בשום אופן לא חדשות, אירועים וכד' בלתי אפשרי לתפעל אותם כשצריך להגיב מהר.

.

אתה צודק בהכל חוץ מזה שאפשר לעשות איתם גם סרטים שאינם מבוימים, בצורה מצוינת.
אתה יכול לחפש ביוטיוב אינספור סרטונים לא מבוימים שמצולמים במצלמות DSLR. הכל שאלה של מיומנות+אביזרים.

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;975963:
אתה צודק בהכל חוץ מזה שאפשר לעשות איתם גם סרטים שאינם מבוימים, בצורה מצוינת.
אתה יכול לחפש ביוטיוב אינספור סרטונים לא מבוימים שמצולמים במצלמות DSLR. הכל שאלה של מיומנות+אביזרים.

כן תשקיע באביזרים פי שלוש מערך המצלמה והיא תעשה לך גם אספרסו אם תרצה.
בכל מקרה אני מכיר טוב מאוד סרטונים של המצלמות האלה ואשמח לראות במה מדובר.
ברור שאפשר לעשות השאלה איך יוצא.

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה, עשיתי לא מזמן קליפ לבר מצווה, לא ברמה כזאת, מעניין אותי, מה התמחור של זה?

• הוסף לסימניות
כדי להשתמש במצלמה כזו חייב ללמוד? או שיש מצב ללימוד עצמי? ובכלל מה טווח המחיר שלה?
וגם אותי מסקרן סביבות המחיר של הקליפ המדהים הזה?

• הוסף לסימניות
מקורי ויפה ,וזויות הצילום מאוד מעניינות,ולכל מי שהתלונן על המצלמה -קחו בחשבון שזה קליפ בת מצווה לא סרטון תדמית עסקי- אני חושבת שזה צריך לספק בהחלט (אני מאמינה ששילמו גם בהתאם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רגעיםזוהרים;980541:
מקורי ויפה ,וזויות הצילום מאוד מעניינות,ולכל מי שהתלונן על המצלמה -קחו בחשבון שזה קליפ בת מצווה לא סרטון תדמית עסקי- אני חושבת שזה צריך לספק בהחלט (אני מאמינה ששילמו גם בהתאם)

א. אני לא מבין את מה שכתבת.... אפחד לא התלונן על המצלמה. ההפך הוא הנכון איכות
הצילום פה גבוהה לאין ערוך. (רק שהדגשנו שיש אפשרות לצלם באיכות יותר גבוהה עם
מצלמות RED וכדו'- באותה מידה יש גם מצלמות קולנוע שעולות מיליון$, ואפחד לא
הזכיר אותן)

ב. התשלום הוא אותו דבר גם על סרטי בת מצווה וגם על סרטי תדמית
אני לא לוקח עבודות חלטורות!
התשלום הוא על שעת עבודה/צילום/בימוי/אפטר/וכדו' ואין לי הבדל בתימחור בין סרטי
בת מצווה לסרטי תדמית!

• הוסף לסימניות
האיכות של הצילום מיוחדת
התנועות חסרות יציבות כנראה גם בגלל שצולם בDSLR
יש לך יצירתיות ויכולות מקסימות! פעם הבאה להכניס לתרמיל חצובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;981443:
האיכות של הצילום מיוחדת
התנועות חסרות יציבות כנראה גם בגלל שצולם בDSLR
יש לך יצירתיות ויכולות מקסימות! פעם הבאה להכניס לתרמיל חצובה...

היתה חצובה....
ובחלקים רבים בסרט גם FLYCAM

התנועות המהירות (או חסרות היציבות כהגדרתך) והשימוש בפוקוס (כניסה ויציאה מפוקוס)
הן מכוונות, בכדי ליצור תחושה של "ריל" (REAL) של דבר אמיתי ולא מקובע.
אנשים חושבים (במיוחד בסרטים פשוטים) שאם הם ישימו חצובה אז הם פטרו את עצמם מלהשקיע. אז זהו שזה לא ככה, לעין זה משעמם מאד סרט עומד ובמיוחד בקליפים שצריך להיות תזוזה כל הזמן בכדי שזה יעניין את הצופה. אם זה מוגזם אז זה טעם וריח.

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
לא קשור אליך אבל עם כזו השקעה הייתי משקיעה יותר במילות השיר...

• הוסף לסימניות
צודקת! אבל אלו שירי הבת מצווה.
ואני עדיין חושב שהן יותר טובות ממילים בשירי בת מצווה אחרים כמו....

"להיות נערה טובה
וגם אחר כך בתור אישה

אבקש על עצמי
כן זה הרגע שלי
היום עליתי מדרגה
אני בת 12 שנה"

ממש פאר היצירה

• הוסף לסימניות
להעלות שוב

אפשר להעלות שוב לגמבומייל
אחרי כל התגובות מסקרן לראות אך מכסת ההורדות הסתימה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
אפשר להעלות שוב לג'מבו באיכות נמוכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה