כללי חוו"ד כרטיס ביקור לייבלה. (צד אחורי)

• הוסף לסימניות
סורי על פתיחת הודעה נוספת - רציתי שגם אלו שלא יפתחו את ההודעה השניה (כי הם לא בקטע של סלוגנים או משהו..) יראו את זו ויחוו דעתם.

זה הצד האחורי בינתיים, מתלבטת בין 3 הרעיונות.

אגב, אני שואלת כאן שוב - שאלה בקשר לכרטיס ביקור דו צדדי- זה נכון לעשות שהצד הקדמי יהיה לרוחב והאחורי יהיה לגובה?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 71.9 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 71.3 · צפיות: 11
  • 3.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד הייתי ממליץ על הראשון . לגבי אם זה נכון אני לא יודע אבל אם יש לזה שיק וזה נראה טוב אז למה לא!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
דוקא אהבתי את השני, איך שלייבלה יושב עם הלוגו שלו - יש ביניהם חיבור.

• הוסף לסימניות
השני מסתדר לי יותר טוב בעין...
לגבי השאלה צריך לראות איך זה צד אחד ככה וצד שני אחרת
תעלי את הצד הקדמי ונחליט....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון לטעמי הכי טוב,
ולגבי המשפט "אוקטבות מרקיעות שחקים" נראה לי שאפשר לחלק את המשפט ל-2 או 3 שורות ולעשות קצת טיפוגרפיה,
או אולי להשאיר כך, אבל לעבות את הפונט בכל מקרה (להוסיף בקונטור 0.25, או להשתמש במשקל בולד, אם יש)

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את השני

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
השני נראה הכי טוב,

• הוסף לסימניות
האותיות הדקיקות לא בטוח שיצאו טוב על רקע כהה, תזוזה של שמינית מילימטר והלך הכתב.

מס' 2 יותר נראה לי כי 1 מסודר מדי, אבל להרים קצת את הלוגו ולהוריד טיפה את הטקסט.
חסר טיפה חיות לזהב לטעמי.

• הוסף לסימניות
תעלי את שני הצדדים כדי שיהי ה אפשר לחווד כמו שצריך
לראות הקשר בין שני החלקים

ולגבי השאלה השניה
לא ככ נכון שצד במאונך וצד במאוזן (אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך)
.
.

• הוסף לסימניות
הראשון
מפריע לי שעיטור מתחת לאותיות

• הוסף לסימניות
עיצוב יפיפה אבל מפריע לי כתב היד.
כרטיס שמשדר יוקרתיות לא יכול להשתמש בכתב יד אלא בכתב יוקרתי (דק וגבוה למשל).

• הוסף לסימניות
מיוחד
לדעתי השני
היתי מחליפה את הפונט לידר למשהו יותר יוקרתי

• הוסף לסימניות
השני יפיפה
לדעתי הפונטים לא מספיק משדרים יוקרתית
וגם ההבלטות כדאי לנסות להוריד אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה