כללי חוו"ד| כרטיס ביקור, מה הייתם בוחרים?

• הוסף לסימניות
מה נראה לכם הכי יפה וטוב?
תודה לכל המגיבים!:)
אוי, רגע, אני יעלה את זה בRGB
יופי, עכשיו זה טוב...
מחכה לתגובות...........

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 855.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מספר 2 מיוחד הוא מענין ולא שיגרתי יתכן שהלבן מדי לבן ? צריך אולי לנסות להתאים מעט לצבע הכללי
אם בכ"א את מעדיפה לבסוף את הכרטיס החלק נראה לי שעדיף 3 יש משהוא מענין בישור לימין ולשמאל

• הוסף לסימניות
השלישי.
יש לכם ענין בצבעים שח הלוגו? מפריע לי השילוב של האדום ירוק על הרקע הזה, ולא בטוח שהאות השלישית כצבע הרקע תהיה מספיק בולטת. יש להתחשב בגודל הכרטיס ויתכן שההילה הלבנה לא תדגיש מספיק את האות D.

• הוסף לסימניות
ואני אהבתי 5

• הוסף לסימניות
אני הייתי בוחר ב-3
רק הערה קטנה: נראה לי שהלוגו יראה קצת יותר טוב אם תשנו את הצבע של המילה studio ללבן ותורידו את הצל (אם אפשר לקרוא לזה צל..)
------------------------
תיקון! כתבתי 3 אבל התכוונתי ל-2, עם הדף ליד.
פשוט לא הסתכלתי נכון על כיוון המספרים

• הוסף לסימניות
כרטיס מס' 3
רק תיקון קטן- את הטקסט עם הפרטים הייתי מישרת לשתי הכיוונים - בלוק
כרגע זה עושה רושם מפוזר

• הוסף לסימניות
3 או 5 לדעתי הכי טובים מבחינת ויזואל כללי

• הוסף לסימניות
היתי בוחרת את 5
(אם אני לא טועה המלל למטה לא ממורכז)

• הוסף לסימניות
עיצוב טוב, צבעים לשנות ליותר corporate.

• הוסף לסימניות
3 או 5,
מפריע לי הצל על הלוגו , הוא מידי מרוח.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, רואים שיש לך טאצ' גרפי.
ההערה שלי היא בעניין הצבעים. לעניות דעתי הם לא משדרים מספיק מקצועיות ורצינות, הם מצועצעים משהו. הייתי ממליצה לך לשנות את הצבעים - הכרטיסים יקבלו אור אחר לגמרי ואפילו את לא תאמיני שהם משווקים אותך (?).

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על כל ההערות וההארות, אשמח לשמוע עוד.
לגבי הצבעים- אכן, יש להם סיבה, זה צבעי הRGB- צבעי מסך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;219031:

אם מבין הגרפיקאים כאן - אף אחד לא הרגיש בזה, קל וחומר בן אדם מן השורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;219031:

קודם כל תודה על התודה...
אבל לעצם העניין, אני לא מדברת על הבוהק של הצבעים אלא על עצם הבחירה של הצבעים, תנסי ללכת על צבעים יותר רציניים (גם כתום יכול להיות רציני לצורך העניין, תלוי הגוון שלו), זה כאמור עשוי לשדרג את היצירה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את 2 כי הוא לא שגרתי.
גם 1 טוב לדעתי, אבל מאוד סטנדרטי.

לגבי הצבעים - אני גם חושבת שצבעים אחרים ייראו יותר טוב, בפרט על הרקע הכחול (שאגב הייתי נותנת לו טיפה גוון מתחלף).
הבעיה בלוגו עם הרבה צבעים היא שקשה להתאים לו רקע (כמו כאןלמשל, שבלי ההילה הלבנה ה-D הייתה נעלמת)
יש לך 4 צבעים בלוגו - שחור אדום ירוק וכחול. אנשים מהשורה לא ממש יודעים או מעניין אותם מה זה RGB ואולי שווה לשקול לשנות צבע שיהיה לך יותר נוח.

• הוסף לסימניות
מה, באמת אפ'חד מפה לא שם לב שזה צבעי RGB??:confused:
איך זה שבתור גרפיקאים אתם לא שמים לב לזה??
אם ככה באמת כדאי לשנות צבעים.... אבל .... אין לי רעיון למה לשנות...
מה הייתם מציעים? איזה צבעים לעשות? ובבקשה תעזרו לי דחוף כי כבר שלחתי מודעה על הרעיון הזה ועם הצבעים האלה אז אני צריכה גם לשנות שם....

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה או על 2 או על 4
ממש יפים

• הוסף לסימניות
אני בוחרת 2

• הוסף לסימניות
3/5 יפים מאד!
חשוב: לא שולחים להדפסה ב RGB. לכן חשוב גם לבנות את הקובץ מראש ב CMYK. כך לא תתקעי ברגע האחרון עם צבעים דהויים.
הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה