כללי חוו"ד כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את תגובתכם

קבצים מצורפים

• 200
    KB 669.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאד! קצת כבד בשביל כרטיס ביקור, לא?
מה הקשר לכינור אם הוא אורגניסט?

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור יפה אך עמוס במוטיבים.

• הוסף לסימניות
כרטיס מיוחד, אך באמת עמוס.
את המספר טלפון קצת להקטים - ולתת לו את האפקט כמו אורגניסט ברמה אחרת.
(הייתי מורידה את הרקע של ברמה אחרת. כבר מידי עמוס פה ואז לסדר אחרת את הטקסט.)

• הוסף לסימניות
נסה לוותר על כמה פריטים
וותר על החזרה בראש הכרטיס ברמה אחרת
הייתי מוותר גם על החתימה באמצע
הקטן מעט את מספר הטלפון

ואכן מה קשור כינור?

• הוסף לסימניות
הכרטיס חייב להיות יותר ריק ולשדר דבר ברור

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הקויים לאורך הכרטיס קצת מפריעים בעין וכן הייתי מורידה מהאלמנטים שברקע.

• הוסף לסימניות
כרטיס מדהים..אבל נראה יותר כמודעה ולא ככרטיס ביקור מכובד..צריך להוריד כמה פריטים וגם לשחק יותר בקומפוזיציה

• הוסף לסימניות
ו...השם כתוב בענק,

90% מהכרטיס.

הייתי מקטינה אותו.

• הוסף לסימניות
כרטיס מדהים ומכובד.
מצטרף לזה שכדאי להוריד כמה אלמנטים.
מצטרף לזה שעדיף משהו עם קלידים ולא כינור.

למעלה או למטה, אולי כדאי צבע כהה והטקסט בלבן - תנסה.

יתכן שישור לימין יותר מכובד ממירכוז.

• הוסף לסימניות
להוסיף למעלה ולמטה שני סטריפים בגון האותיות
שרק המרכז יהיה מגוון
להקטין את השם ולהוריד קצת מהאפקט
להוריד את הכינור
וזה מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה