כללי חוו"ד | כריכה לחוברת לימוד אנגלית/ לכיתה ב'

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו!

• הוסף לסימניות
הרקע נפלא ביותר, הבובות לא במיוחד משתלבות בו, משהו בהן לא טוב ומפריע לי - אולי הזוית השונה

• הוסף לסימניות
ברקע הספיציפי הזה, שהוא מאוד יפה לכשעצמו, הייתי משלבת איורים ולא תמונות.
בכל מקרה הבובות לא מוצאות ת'צמן פה.

• הוסף לסימניות
הבובות

הבובות לא משתלבות טוב, בגלל הצבעים הכהים שלהן.
נסו תמונות בגווני הפסטל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הצבעים והרקע מיוחדים!
שילוב התמונות צורם לי
אולי משהו ויקטורי או תמונות שיותר מתקרבות לרקע

• הוסף לסימניות
עם התמונות השלמתי איכשהו:) (אולי קצת הצללה תעזור לנתק אותן קצת...)
אבל הטקסט, ההצללה עולה אחד על השני, זה נותן תחושה של שלושה שכבות, אם אפשר להרחיק את השורה השניה מהראשונה.

אבל העבודה ממש טובה

• הוסף לסימניות
תיראי את העין תופסות דבר ראשון הבובות ולא הכיתוב... אם את נשארת עם הבובות האלה, אז תסדרי את התמונה, ובעיקר את התמונה הקטנה...

• הוסף לסימניות
הבובות הם בסגנון עתיק ואומנותי לעומת העיצוב - היפה כשלעצמו - שהוא בסגנון ילדותי ונקי.
אם בכל זאת החלטת להשאר עם הבובות - לא עדיף לשים את התמונה של הבובה הקוראת? (אני מתארת לי שישי לך את כל האוסף...)

• הוסף לסימניות
עיצוב הרקע מקסים!
שם הספר חייב להיות ברור יותר ובצבעים מעט יותר ניגודיים!
במקום הבובות הייתי שמה איורים. איורים בסגנון אנימה כמו של אריאלה ואחותה (מפורום ציור) ישתלב לך מעולה בעיצוב.

• הוסף לסימניות
ממש יפה, עיצוב מדהים
בובות אולי בגוונים פסטלים כמו שמישו כבר אמר..

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, כנ"ל לגבי הבובות וכן הייתי משנה את הABC שרץ ברקע לפונט יותר ברור.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה רעיון נפלא לעשות לספר אנגלית רקע חלומי ובובות וכן השם של הספר זה ממש לאהיב את האנגלית על הילדות, להפוך את זה למקצוע אהוב
בזמני הכריכות לספר אנגלית היו כאלה משעממות וחסרות צבע. אבל לדעתי כדאי להחליף את הבובות לאיור ויקטורי של בובות או אפילו בובות צילום אבל תמונות אחרות.
ואת שם הספר להכהות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
תנסי להוסיף קונטרסט בטקסט (לא חובה)

• הוסף לסימניות
הצבעים מהממים והסגנון מדהים.
כמו שאמרו כולם - התמונות קצת הורסות.
אם יש לך את כל הסט - אז יש שם תמונות של הבובות בגוונים פסטליים שיתאימו לך בדיוק. (יש לי אותו, רק קצת רחוק...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה